SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Turris – Steagu’ | Avancronica meciului

2 min read

Seria meciurilor de foc continuă pentru cea mai tânără echipă “stegară” din istorie! Sâmbăta aceasta, 23 martie, de la ora 16:00, Copiii Oraşului merg la Turnu Măgurele pentru meciul cu liderul seriei, Turris-Oltul.

Cu Steagu’ prin ţară, împreună cu

Turris-Oltul Turnu Măgurele, care are un avans de 6 puncte faţă de locul 2, şi-a spulberat adversarii în primele trei etape din retur (7-1 la Viitorul Domneşti, 5-1 cu Flacăra Moreni şi 5-1 cu Atletic Bradu), echipa noastră fiind prima echipă din top 5 pe care o vor întâlni în această primăvară.

Linie de clasament: 18-13-4-1, 48-10, 43

Singurele puncte pierdute pe teren propriu au fost în faţa echipei FCU Craiova 1948, cu care a remizat 1-1 în toamnă. În rest, teleormănenii au obţinut victorii pe linie acasă, neîncasând mai mult de un gol pe teren propriu.

În ciuda fortăreţei amenajată la Turnu Măgurele, “stegarii” merg în sud decişi să scoată maximum din acest meci. Tânăra noastră echipă creşte vizibil de la etapă la etapă, astfel încât obţinerea celei de-a 10 victorii stagionale este doar o chestiune de timp.

Linie de clasament: 18-9-4-5, 33-23, 31

Meciul din tur s-a încheiat cu victoria la limită a alb-albaştrilor, ex-stegarul Marian Constantinescu transformând în gol un corner din minutul 65.

Suporterii “stegari” care ne vor însoţi la Turnu Măgurele au rezervată de către gazde Tribuna a 2-a a stadionului Municipal.

Tribuna 1 a Stadionului Municipal Turnu Măgurele, foto de Dragoş Sasu pentru GSP

Biletul de acces costă 10 lei şi va putea fi achiziţionat în ziua meciului de la recepţia arenei, aflată în Tribuna 1, pe Şoseaua Alexandrei nr. 10.

Ne vedem la Turnu Măgurele!

___

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului! – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari