SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ – Alexandria | Avancronica meciului

2 min read

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 15:00, “stegarii” pregătiţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta vor intra pe iarbă stadionului “Silviu Ploeşteanu” decişi să obţină prima victorie oficială din 2019, şi a 10-a a sezonului!

A 20-a etapă de campionat (a 5-a din retur) îi va pune pe Copiii Oraşului faţă-n faţă cu matura echipă a celor de la CSM Alexandria.

Teleormănenii ocupă locul 5, cu linia 10-2-7, la egalitate de puncte cu noi – 32 – devansându-ne doar graţie golaverajului uşor mai bun, +16 (36-20), faţă de +10-le nostru (33-23).

Oaspeţii de sâmbătă au avut un parcurs aproape perfect în acest început de primăvară, câştigând 3 din cele 4 meciuri disputate până acum. S-au distrat cu un 6-1 în deplasare la FC Hermannstadt II, au învins apoi pe teren propriu Viitorul Domneşti cu 2-0, iar etapa trecută cu câştigat acasă cu Atletic Bradu, scor 2-1. Singura sincopă de până acum a albaştrilor a venit în etapa a 3-a a returului, când au pierdut la Moreni cu 1-2.

În tur, clubul nostru s-a impus cu 1-0.

Cea mai tânără echipă braşoveană din istorie are un moral bun după egalul reuşit etapa trecută la liderul Turris Oltul.

Remiza “stegară” de la Turnul Măgurele a fost a 3-a din acest retur (după 2-2 la Pucioasa şi 0-0 acasă cu FC Voluntari II), fiind în acelaşi timp şi al 2-lea meci la rând fără gol primit de adolescentina noastră apărare.

Desigur, dorinţele pentru sâmbătă sunt revenirea pe listele cu marcatori, menţinerea intactă a porţii proprii, şi un duet vocal cu tribuna la finalul meciului. Fix 3 dorinţe, în limita regulamentului.

BILETE LA MECI

Tichetele de acces se vor putea achiziţiona în ziua meciului, de la casa de bilete de lângă Poarta Mare. Aceasta se deschide la ora 13:30, iar accesul în tribune va fi permis începând cu ora 14:00.

  • 10 lei la T2 şi T1 (gratuit copiii sub 14 ani) – acces pe Poarta Mare
  • 50 de lei la Fotolii – intrarea de la Tribuna Oficială

De asemenea, de la aceeaşi casă de bilete suporterii îşi vor putea achiziţiona în continuare abonamente pentru meciurile din retur, atât sub formă de card cât şi ca brăţară.

Preţurile sunt aceleaşi, 100 de lei la T2 şi T1 (inclusiv sectorul acoperit), şi 300 de lei la Fotolii.

Echipa există şi îşi desfăşoară activitatea graţie dragostei braşovenilor şi a “stegarilor” de pretutindeni, aşa că suportul vostru este greu de apreciat în cuvinte.

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului!

Creat de stegari pentru stegari