SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Flacăra Horezu – Steagu’ | Avancronica meciului

2 min read

Echipa cu cea mai bună apărare din serie şi cel mai slab atac dintre primele 8 clasate va fi adversarul nostru în această sâmbătă, de la ora 17:00.

Flacăra Horezu vs. Steagu’ îţi este prezentat de Sergiana Grup

Echipa gazdă, a cărei apărare este condusă în prezent de fostul căpitan “stegar” Cristi Munteanu, nu a pierdut vreunul din cele 5 meciuri disputate până acum în retur, reuşind 2 victorii (ambele în deplasare, 1-0 cu Viitorul Domneşti şi 3-0 cu Atletic Bradu) şi 3 egaluri (0-0 la Sporting Roşiori, 1-1 cu Hermannstadt II şi 1-1 cu Flacăra Moreni).

De altfel, suntem singurul club care a învins vice-liderul seriei în acest sezon. În tur ne-am impus cu 2-1, Strătilă convertind penalty-ul decisiv în ultimele minute ale meciului de pe “Silviu Ploeşteanu” din 29 septembrie.

Linie de clasament Flacăra: 20-11-8-1, 29-10, 41 de puncte, la 6 de lider

Am fost la momentul respectiv singura echipă care a reuşit să percuteze de două ori solida apărare a nou-promovatei, ispravă repetată doar de Unirea Bascov aproape două luni mai târziu.

Ţinând cont că şi defensiva noastră este imbatabilă de 3 etape, vom avea parte de o confruntare tactică interesantă sâmbăta aceasta pe stadionul Treapt. Antrenorii şi băieţii sunt optimişti că pot obţine prima victorie oficială din 2019 şi deveni, totodată, prima echipă care învinge la Horezu.

Linie de clasament SR: 20-9-6-5, 33-23, 33 de puncte, locul 6, la 5 puncte de podium

După acest meci, cea mai tânără echipă din istoria Braşovului revine pe “Silviu Ploeşteanu” marţi, 9 aprilie, când de la ora 17:00 vor înfrunta o altă echipă din prima jumătate a seriei, Astra II Giurgiu. Biletele pentru acest meci încep de la 10 lei, şi vor fi disponibile la stadion în ziua meciului, începând cu ora 15:45.

___

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari