SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Bilete de colecție pentru meciul din 16 martie

2 min read

În turul acestui campionat clubul nostru a onorat istoria “stegară”, dându-le şansa spectatorilor veniţi pe “Silviu Ploeşteanu” să recreeze prin biletele de meci portretele unor mari personalităţi din istoria echipei.

Acest tip de bilet va fi emis şi în retur, următorul portet pe care spectatorii îl vor putea adăuga colecţiei fiind cel al fostului fundaş dreapta Mihai Ivăncescu – care cu puţin peste 20 de goluri în peste 250 de meciuri în toate competiţiile este şi în prezent cel mai ofensiv apărător din istoria clubului.

Meciurile care crează portretul lui Ivăncescu

  • sâmbătă, 16 martie, ora 15:00, vs. FC Voluntari II
  • sâmbătă, 30 martie, ora 15:00, vs. CSM Alexandria

Născut în comuna Adâncata din judeţul Ialomiţa pe 22 martie 1942, Mihai Ivăncescu a ajus la Steagu’ în 1956, la vârsta de 14 ani.

A debutat la seniori 5 ani mai târziu, pe 24 septembrie 1961, fiind titular într-o victorie cu 2-1 contra echipei Dinamo Bucureşti. A încheiat acel prim sezon cu 10 apariţii şi un gol.

După un stagiu la Tractorul, Mihai Ivăncescu a revint în 1964 la Steagu’, apărând culorile alb-albastre şi mai apoi galben-negre ale clubului până în 1973, purtând mereu tricoul cu numărul 2. În acest interval de timp a devenit internaţional român, reprezentând Tricolorul în trei meciuri amicale (Congo, Austria, Olanda), în 1970 fiind parte din lotul României la Cupa Mondială din Mexic.

La nivel de club, este primul “stegar” autor al unei duble în Europa League (Cupa Oraşelor Târguri în 1966), contribuind la victoria cu 4-2 împotriva celor de la Espanyol Barcelona, în turul 3 al competiţiei. De asemenea între 1968 şi 1972 (4 sezoane la rând), a fost integralist în toate cele 90 de meciuri de campionat ale echipei antrenate de Valentin Stănescu şi ulterior Nicolae Proca, marcând şi 7 goluri.

______

Casele de bilete pentru meciul cu FC Voluntari II din această sâmbătă se deschid la ora 13:00. Biletele de acces pentru T2 şi T1 se achiziţionează de la casa de bilete de lângă Poarta Mare – tot pe acolo urmând a se face şi accesul pe stadion. Biletele costă 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Biletele pentru Tribuna Oficială se achiziţionează de la recepţia din holul stadionului, preţul unui tichet fiind 50 de lei.

De asemenea, suporterii vor avea ocazia să-şi achiziţioneze abonamente sub formă de brăţară sau card, preţurile acestora fiind 100 de lei la T2 şi T1, şi 500 de lei la Tribuna Oficială.

STEAGU’ SUNTEM NOI!

Creat de stegari pentru stegari