SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Ne mutăm la Tărlungeni cu următoarele două meciuri test

2 min read

Cu mai puţin de o lună rămasă până la startul returului Ligii a 3-a (2 martie), “stegarii” mai au în program cel puţin trei meciuri test, două urmând să le dispute la Tărlungeni în această săptămână.

Astfel, într-un interval de 44 de ore, copiii oraşului vor înfrunta doi adversari puternici: ocupanta locului 3 din Seria 2, CS Afumaţi, şi ocupanta locului 4 din Seria 1, Ştiinţa Miroslava.

  • 14 februarie, joi, ora 16:00, la Tărlungeni, contra CS Afumaţi (locul 3 în Liga 3, Seria 2)
  • 16 februarie, sâmbătă, ora 11:00, la Tărlungeni, contra Ştiinţa Miroslava (locul 4 în Liga 3, Seria 1)

Clubul din Afumaţi, pe care l-am mai întâlnit într-un test pe 6 februarie 2018, la Cheile Grădiştei (1-0 pentru noi), are al doilea cel mai bun atac şi a doua cea mai bună apărare din Seria a 2-a, 37-11, cu linia de clasament 10-2-2 şi cele 32 de puncte acumulate fiind la 6 lungimi de liderul Rapid Bucureşti.

Într-un prim test jucat anul acesta în judeţul Braşov, pe 11 februarie, ilfovenii au fost învinşi de Cetate Râşnov cu 1-0.

Moldovenii de la Ştiinţa Miroslava sunt la 7 puncte depărtare de liderul Seriei 1, Gloria Buzău, având al patrulea atac şi a şasea apărare din serie, 23-13, şi linia de clasament 10-1-3.

_____

Până în prezent, băieţii în galben şi negru au jucat cinci meciuri test:

  • 3-2 cu Kids Tâmpa U17, pe ICIM (Carlo Danciu x2, Horia Popa)
  • 3-0 cu AS Vulcan (L5), idem (Ştefan Radu, Raul Toader, Carlo Danciu)
  • 0-1 cu Cetate Râşnov (L3), idem
  • 0-0 cu ACS Prejmer (L4), idem (penalty ratat de Horia Popa)
  • 3-1 cu KSE Tg. Secuiesc (L3), la Tg. Secuiesc (Horia Popa x2, Florin Stângă)

Ultima partidă de pregătire pentru echipa lui Florin Stângă şi Toto Şanta este programată pentru data de 23 februarie, cu AFC Hărman, o echipă întârită masiv în pauza de iarnă cu ex-stegari şi care, până acum, a spulberat tot ce a prins. Ora de start şi locul disputării meciului vor fi anunţate în timp util.

STEAGUL RENAŞTE PRIN NOI!

Creat de stegari pentru stegari