SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Turris 0-0 Steagu’ | Cronica meciului

2 min read

Cea mai tânără echipă din istoria Brașovului a obținut un punct (0-0) la liderul Seriei a 3-a, Turris Oltul Turnu Măgurele, devenind astfel prima echipă vizitatoare ce pleacă de pe Municipal fără gol primit.

Au evoluat: 99. Albert Popa (19 ani) – 19. Răzvan Dragomir (17), 4. David Tălmaciu (16), 5. Eduard Renţa (16), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 10. Cătălin Grigore (19), 8. Robert Marin (16) – 17. Horia Popa (25), 23. Adrian Stoian (21), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat în repriza a doua: 29. Dragoş Sandu (16), 26. Dragoş Popa (17), 7. Nicolas Antone (16), 22. Raul Toader (20)

După ce Abi a respins uluitor în minutul 10 o minge de la vinclu, iar Stîngă a degajat apoi de pe linia porţii, băieţii în galben-negru puteau deschide scorul 3 minute mai târziu prin căpitanul Horia Popa. Ieşirea bine calculată din dispozitivul defensiv a lui Robert Marin l-a suprins pe Horică în situaţie de unu contra unu cu portarul, acesta blocând şutul din interiorul careului de 16 metri cu piciorul.

Până la pauză, portarul Abi Popa a cules cele mai multe puncte de admiraţie, amplificând prin intervenţiile sale hotărâte încrederea liniei noastre defensive, în care familiarii Dragomir – Renţa – Tălmaciu au fost completaţi în flancul drept de Răducan, suplinitor pentru accidentatul Pîrvulescu.

_____

_____

În minutul 40, o explozie ofensivă a echipei pregătită de Florin Stîngă şi Toto Şanta, începută printr-o minge recuperată în preajma careului propriu, l-a avut la finalizare pe acelaşi număr 17 “stegar”. Din păcate, şutul frumos al lui Horia Popa din marginea careului mare a trecut puţin peste poartă.

În repriza a 2-a, Copiii Orașului s-au apărat organizat, chiar eroic în anumite momente, iar portarul Abi Popa şi-a menţinut alerta la acelaşi nivel ridicat. Astfel, numărul marilor ocazii de gol ale gazdelor a fost menţinut la minimum, în vreme ce noi am replicat prin câteva încercări de contraatac, plus o lovitură liberă expediată de Horia Popa de la aproximativ 30 de metri.

S-a încheiat 0-0 după expirarea celor 5 minute de prelungire, tricourile “stegare” schimbate la culoare fiind o dovadă a efortului fantastic depus sâmbătă seară în Teleorman.

___

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului! – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari