SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 0-0 Voluntari II | Cronica meciului

2 min read

Copiii Oraşului au debutat pe teren propriu în acest retur cu o remiză albă.
Echipa noastră creşte vizibil de la meci la meci, iar obţinerea primei victorii oficiale în 2019 e doar o chestiune de timp.

Au evoluat: 99. Abi Popa (19 ani) – 13. Daniel Dumbravă (24), 5. Eduard Renţa (16), 4. David Tălmaciu (16), 3. Sergiu Pîrvulescu (15) – 14. Florin Stîngă (40), 10. Cătălin Grigore (19), 8. Robert Marin (16) – 17. Horia Popa (26), 23. Adrian Stoian (21), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat în repriza a doua: 20. Daniel Răducan (20, în locul lui Grigore), 26. Dragoş Popa (16, în locul lui Danciu), 29. Dragoş Sandu (16, în locul lui Pîrvulescu) – toţi trei părăsind meciul uşor accidentaţi.

Meciul a avut parte, mai ales în prima repriză, de un vânt puternic, care deopotrivă a dat bătăi de cap băieţilor noştri la mingile înalte, dar a şi creat câteva momene hazlii, executarea fazelor fixe necesitând pregătiri îndelungate pentru a păcăli rafalele care purtau mingea de colo colo.

Cele mai mari ocazii ale noastre au fost semnate de Florin Stîngă (’40), când a şutat cu stângul pe lângă vinlcu de la aproximativ 11 metri, uşor lateral dreapta. Dacă mingea lua mai mult efect,, cu siguranţă “stegarii” ar fi intrat în avantaj la pauză.

Adversarii au folosit intensiv mingile lungi, însă apărarea noastră a găsit mereu soluţii. Dumbravă, la primul său meci în retur, a închis excelent flancul său, cuplul adolescentin de fundaşi centrali, Renţa – Tălmaciu, a fost sigur şi precis în intervenţii, iar Pîrvulescu a depus un efort de aplaudat.

În repriza a doua, băieţii în galben-negru s-au apropiat şi mai mult de gol, Horia Popa, în minutul 55, expediind o lovitură libera de la 18 metri pe jos, prin zid, în stâlpul stâng al porţii. Peste câteva minute, Abi Popa s-a evidenţiat iar, respingând o minge grea de sub transversală.

Pe 23 martie ne deplasăm la Turnu Măgurele, pentru confruntarea cu liderul Turris-Oltul (ora 15:00), iar pe 30 martie revenim în Bartolomeu, unde vom juca împotriva celor de la CSM Alexandria, de la aceeaşi oră 15:00

___

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului! – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari