SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

FCU Craiova 3-0 Steagu’ | Cronica meciului

2 min read

Copiii Oraşului au cedat cu 3-0 în deplasarea de la Turnu Severin, după o primă repriză albă.

Au evoluat: 99. Abi Popa (19 ani) – 3. Sergiu Pîrvulescu (15 ani), 4. David Tălmaciu (16 ani), 5. Eduard Renţa (16 ani), 19. Răzvan Dragomir (17 ani) – 14. Florin Stângă (40 de ani), 10. Cătălin Grigore (19 ani), 8. Robert Marin (16 ani) – 17. Horia Popa (25 de ani), 23. Adrian Stoian (21 de ani), 9. Carlo Danciu (19 ani)

Au mai intrat în repriza a doua: 7. Nicolas Antone (16 ani), 11. Răzvan Mitroi (35 de ani). 20. Daniel Răducan (20 de ani), 26. Dragoş Popa (16 ani)

Adrian Stoian a ratat o mare ocazie „stegară” de gol în minutul 2, când a reluat puţin din afara careului de 16 metri o respingere a defensivei adverse, dar execuţia a fost interceptată pe linia porţii de un fundaş.

După aceea, „stegarii” au acceptat dominarea gazdelor. Abi Popa s-a evidenţiat în primă fază reţinând un şut periculos de la 16 metri la firul ierbii, apoi prin inspiraţia din finalul primei reprize, când a blocat penalty-ul advers pe fundalul muzical asigurat de galeria braşoveană cu al ei „Fularul galben-negru”.

La vestiare s-a intrat cu un suprinzător rezultat de egalitate, făcut posibil de organizarea tactică, determinarea şi sufletul acestei echipe care are potenţialul de a deveni una dintre cele mai iubite ale oraşului de sub Tâmpa.

După pauză, „stegarii” au încercat să forţeze şi în ofensivă, dar în minutul 53 s-au văzut conduşi după golul reuşit de Claudiu Bălan. Acelaşi Stoian a semnat cea mai mare ocazie a noastră în repriza secundă, reluând pe lângă, cu capul, lovitura liberă executată de Horia Popa. 

Extrem de tânăra defensivă braşoveană a mai cedat în două rânduri în ultimele 20 de minute ale meciului. În minutul 70, „stegarii” nu şi-au sincronizat ieşirea lui offside, permiţându-i astfel lui Alex Raicea să majoreze din colţul careului de 6 metri cu un şut puternic, sus, la colţul scurt.

Peste 9 minute, Raicea a realizat dubla, finalizând o acţiune frumoasă în care au mai fost implicaţi foştii „stegari” Claudiu Codoban şi Alex Avram.

Galben-negri au suferit astfel prima înfrângere în deplasare din acest campionat, însă s-au bucurat de încurajările celor aproximativ 50 de suporteri care au făcut deplasarea.

_____

Pe 16 martie, de la ora 15:00, Copiii Oraşului joacă pe „Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) împotriva celor de la FC Voluntari II primul meci oficial al anului pe teren propriu. Biletele încep de la 10 lei şi se vor putea achiziţiona în ziua meciului, începând cu ora 13:00. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la T1 şi T2.

_____

#SteagulRenşte prin noi! – devino parte din familie pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari