SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 2005 5-2 Precizia | Cronica meciului

1 min read

La debutul pe Silviu Ploeșteanu în acest sezon, “stegarii” născuți în 2005 și antrenați de doamna Lucia Cormoș-Ghioc au surclasat Precizia Săcele cu 5-2.

Dublele înscrise de Laurențiu Gomboș și Alex Toderașcu, plus reușita lui Albert Ciocănel au asigurat continuarea invincibilității “stegare”, echipa noastră având 3 victorii din 3 posibile.

În primele 2 etape disputate în toamnă, Copiii Orașului au învins echipele AFC Hărman (4-1) și Forex (3-2). Toate meciurile din acest an de pe teren propriu le vor disputa în premieră pe stadionul Silviu Ploeșteanu, iar obiectivul este același ca în fiecare sezon: câștigarea campionatului.

Grupele 2006 și 2008, care funcționează sub Steagul nostru grație parteneriatului cu Corona Brașov la nivel de copii și juniori, intră în scenă duminica viitoare, pe Metrom, când de la orele 9:30 și respectiv 11:00 vor înfrunta echipele similare ale Coronei.

Pentru Grupa 2005 urmează deplasarea la Tărlungeni (sâmbătă, ora 15:00), unde vor înfrunta Colțea I. Pe 6 aprilie, “stegarii” revin pe Silviu Ploeșteanu pentru derby-ul cu ACS Steagu Roșu, din etapa a 5-a.

___
Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului! – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari