SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Stegarii U15 pregătiţi pentru debutul la Elite

2 min read

După ce s-au clasat pe locul 3 în campionatul local de Elite U15, copiii doamnei Lucia Ghioc sunt pregătiţi pentru debutul în faza zonală a competiţiei.

Micii “stegari” fac parte din Seria a 15-a, compusă din 5 echipe, şi vor debuta sâmbăta aceasta, 26 octombrie, de la ora 10:00, pe terenul celor de la Unirea Ungheni (jud. Mureş). Cei de la Kids Tâmpa, clasaţi pe locul 2 în campionatul local, vor juca tot în deplasare, dar de la ora 13:00, contra puştilor de la Kinder Sângeorgiu de Mureş.

“Stegarii” vor juca primul meci pe teren propriu pe 10 noiembrie 2019, de la ora 13:00, fiind vorba de o nouă ediţie a derby-ului Steagu’ – Kids Tâmpa. Cei de la Kids s-au impus în campionat, pe ICIM, cu 1-0, returul de pe “Silviu Ploeşteanu” fiind un spectaculos 3-3, după ce “stegarii” au condus cu 2-0 şi 3-2.

Sezonul de toamnă se va încheia pentru galben-negri cu o deplasare la Galactic Bistriţa (16 noiembrie) şi cu meciul de pe teren propriu contra Kinder Sângeorgiu de Mureş (24 noiembrie, ora 13:00).

Programul primăverii:

  • 14 martie 2020, SR Braşov – Unirea Ungheni
  • 28 martie, Kids Tâmpa – SR Braşov
  • 4 aprilie, SR Braşov – Galactic Bistriţa
  • Kinder Sângeorgiu de Mureş – SR Braşov

Toate meciurile noastre de acasă se vor juca pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” şi vor beneficia de rezumat video pe canalul oficial de YouTube al clubului.

Săptămâna viitoare vom publica un articol despre Stegarii U11, care conduc în clasamentul campionatului clasic.

Creat de stegari pentru stegari