SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

“Stegarii” la Meciul Stelelor de Crăciun

2 min read

Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi” va găzdui luni, 16 decembrie 2019, a V-a ediţie a evenimentului caritabil “Meciul Stelelor de Crăciun”.

Vom participa în premieră la competiţia organizată de Colţea Braşov, foştii noştri rivali din Liga a 4-a, Horia Popa (27 de ani) urmând a conduce în teren o echipă din care vor face parte unii dintre cei mai buni jucători “stegari” din recent încheiatul tur al Ligii a 3-a: fundaşul stânga Raul Negotei (21), mijlocaşul ofensiv Ştefan Răchişan (21), atacanţii Carlo Danciu (20) şi Dragoş Popa (17), fundaşii centrali Adrian Stoian (22) şi Eduard Renţa (17), şi portarii Octavian Potcoavă (21) şi Cristi Căslariu (18).

Program “Meciul Stelelor de Crăciun”

  • 18:30: Vedetele Braşovului vs. SR Braşov
  • 19:00: SR Braşov vs. Colţea Braşov
  • 19:30: Colţea Braşov vs. Vedetele Braşovului

Aşadar, “stegarii” vor inaugura ediţia din acest an împotriva Vedetelor Braşovului, echipă care îi va avea în teren, printre alţii, pe scrimerul Rareş Dumitrescu (vice-campion olimpic, campion mondial şi european), Nicu Dascălu (campion mondial la ashihara karate şi multipu medaliat), Radu Burciu (tripul campion european şi dublu medaliat cu bronz mondial cu naţionala de minifotbal a României), hocheistul Roberto Gliga (dublu campion naţional cu Corona Braşov), sau foştii “stegari” Mihai Stere (113 meciuri şi 20 de goluri pentru Steagu’ în toate competiţiile), Romeo Surdu (122/34) şi Ionel Ganea (50/4 şi 45/19 pentru Naţionala României).

Cei de la Colţea, pe care îi vom înfrunta în al doilea meci al serii, ocupă locul 3 la finalul turului în Liga a 4-a, la doar trei puncte de promovare. Bogdan Roşu este ocupă şi el ultima treaptă a podiumului în clasamentul golgeterilor, în vreme ce căpitan este Bogdan Căucă, un alt fost “stegar” şi expert în lovituri libere.

Accesul la eveniment se face pe bază de donație în alimente neperisabile și/sau rechizite școlare și/sau produse de igienă și/sau îmbracăminte! Toate produsele vor fi donate caselor de copii din Prejmer și Zărneşti.

Creat de stegari pentru stegari