SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 3-0 KSE Tg. Secuiesc | cronică + reacții Ionuț Pârvu

2 min read

Sâmbătă după-amiază, aproximativ 650 de spectatori au aplaudat ce-a de a 4-a victorie consecutivă reușită de SR Brașov în actualul sezon, iar la final s-au bucurat de calificarea matematică în playoff-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

“O victorie clară a echipei noastre”, a spus antrenorul principal Ionuț Pârvu, “chiar dacă ei au ratat acel penalty la 1-0. Am dominat primele 30 de minute, am avut ocazii pe care nu le-am fructificat. Am intrat prea relaxați în meci, am tratat superficial fazele și ne-am trezit că la pauză era tot 0-0.”

Partea secundă i-a găsit pe galben-negri mai motivați și mai concentrați. Astfel, în minutul 49, Dragoș Popa a marcat primul său gol oficial de la revenire, reluând cu capul recentrarea în șase metri a lui Adrian Stoian.

“Am dat primul gol la o fază fixă lucrată la antrenament, după care, la fel ca la Păulești, am avut câteva minute de degringoladă în apărare, fapt care a dus la acel penalty apărat de Abi Popa”.

Momentul cheie al meciului a avut loc în minutul 64, când covăsnenii au benenficiat de un penalty, dar Albert Popa a parat șutul lui Tamas.

În loc de 1-1 scorul a devenit 2-0 peste zece minute, când Mihai Ion a fost găsit în fața porții de Dragoș Popa la capătul unei recuperări în terenul advers. La faza imediat următoare, același Dragoș Popa a trecut pe lângă dublă, iar la scurt timp Andrei Nicoloiu a fost faultat în careu și Dragoș Sandu a transformat cu siguranță (min. 77).

Meciul s-a încheiat cu o mare ocazie a lui Ștefan Răchișan de a face 4-0, dar și-a prelungit prea mult mingea și i-a permis portarului Bunduc să rețină.

“Pentru playoff nu avem alt obiectiv decât locul 2. Ne-am atins primul obiectiv din cele trei popuse și mergem la Plopeni cu încredere că putem termina campionatul pe locul doi”, a încheiat Ionuț Pârvu.

AU EVOLUAT

99. Albert Popa – 3. Octavian Crețu, 15. Adrian Stoian, 22. George Munteanu – 17. Horia Popa, 10. Ștefan Nicolau, 8. Dedu, 98. Andrei Nicoloiu – 9. Carlo Danciu, 77. Mihai Ion, 26. Dragoș Popa

Au mai intrat: 88. Ovidiu Sterian, 7. Ștefan Răchișan, 21. Dragoș Sandu, 20. Victor Trucă


Weekend-ul viitor, pe 25 martie, de la ora 15:00, stegarii se deplasează la Plopeni, unde vor înfrunta echipa de pe locul secund, învingătoare sâmbătă la Râșnov cu 1-0. Un eventual succes brașovean ne-ar face să încheiem sezonul regulat pe locul al doilea.

Creat de stegari pentru stegari