SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Pârvu după 2-2 la Râșnov: „Îmi asum că am greșit”

2 min read

Stegarii au fost aproape la Râșnov de prima victorie din play-off, după ce la pauză au condus cu 2-0, grație dublei reușită de Dragoș Popa în minutele 33 și 37.

A fost o primă repriză excelentă a galben-negrilor, despre care antrenorul Ionuț Pârvu a spus: „Am jucat ceea ce am pregătit la antrenamente și puteam să rezolvăm meciul din prima repriză, la câte ocazii am avut”.

Din păcate, meciul din a 2-a etapă a play-off-ului pentru calificarea la barajul de promovare s-a încheiat la egalitate, 2-2. „Am avut meciul în mână 60 de minute. Jocul s-a rupt după ce am făcut cele trei schimbări, care nu au adus nimic în plus. Îmi asum că am greșit și nu am fost inspirat la schimbări, dar nu pot să accept acea cădere după minutul 65 a jucătorilor.”

Căderea jucătorilor brașoveni a fost atât de acută încât, după golurile marcate de Roșu (min. 70) și Ciopo (77), soarta meciului a atârnat permanent în balanță, atât galben-negrii cât și gazdele trecând pe lângă golul victoriei.

„Nu s-a schimbat nimic nici după acest meci, referitor la șansele de a termina pe locul doi (n. CS Blejoi – CSO Plopeni s-a încheiat 1-1, astfel că distanța față de locul secund rămâne de 2 puncte). „Urmează meciul cu Blejoi, de vineri, în care trebuie să câștigăm cu orice preț”, a încheiat antrenorul stegarilor.

Vineri, 14 aprilie, de la ora 17:00, stegarii vor înfruntat pe stadionul Silviu Ploeșteanu liderul Seriei a 5-a. Biletele încep de la 10 lei și împreună putem obține prima victorie din play-off.


Creat de stegari pentru stegari