SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 2-0 Ciorogârla | Cronica meciului

2 min read

Având un faţă un adversar care a preferat să utilizeze contraatacul, “stegarii” s-au văzut puşi în situaţia de căuta permanent soluţii pentru a sparge defensiva oaspeţilor.

O situaţia destul de atipică pentru tânără echipă a Braşovului. Până la urmă, în minutul 43, cei mai “bătrâni” jucători în galben-negru de pe teren, Horia Popa (25 de ani) şi Răzvan Mitroi (36), au provocat deschiderea scorului. Agresivitatea lui Horia în flancul stâng s-a materializat într-o recuperare excelentă, care a prins dezorganizată defensiva ilfovenilor, centrarea pe jos a numărului 17 “stegar” fiind inspirat lăsat de Dragoş Popa pentru Mitroi care, din 6 metri, nemarcat, a finalizat simplu.

Au evoluat în prima repriză: Maxim – Horhocea, Stoian, Renţa, Dragomir – Răducan, Grigore, Dragoş Sandu – H. Popa, D. Popa, Tomi Doru

Au mai intrat în repriza secundă: Abi Popa, Danciu, Pârvulescu şi Antone

Peste doar 10 minute din repriza a doua, copiii oraşului cu majorat scorul prin Dragoş Sandu, care a finalizat cu calm în dreapta portarului penalty-ul obţinut de Dragoş Popa.

“Stegarii” au continuat să domine autoritar până la final, Dragoş Popa ratând să trimită spre 3-0 centrarea pe jos a lui Horhocea din banda dreapta, în vreme ce şuturile lui Mitroi şi Grigore s-au dus peste şi în braţele portarului. Totuşi, ocazia cea mai mare le-a aparţinut ilfovenilor, care au nimerit transversala în urma unui corner.

Până la primul meci din retur, cu FC Pucioasa pe 2 martie, băieţii antrenaţi de Florin Stângă şi Toto Şanta vor susţine ultimul meci test în faţa celor de la AFC Hărman, echipă care în această iarnă s-a întărit masiv cu jucători care au evoluat sub galben-negru în turul campionatului.

  • 23 februarie, sâmbătă, ora 11:00, terenul 2 al arenei din Hărman, contra AFC Hărman (locul 11 în Liga 3, Seria 5) – meciul a fost anulat din cauza condiţiilor meteo.

___ 
#SteagulRenşte prin noi! – susţine şi tu proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari