SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Miroslava 3-1 Steagu’ | Cronica meciului

3 min read

Comparativ cu testul te joia trecută, cu CS Afumaţi, meciul din weekend cu Ştiinţa Miroslava (locul 4 în C2) s-a disputat pe o vreme caniculară de aproximativ 5 grade Celsius!

“Stegarii” au aliniat, ca de obicei, o echipă extrem de tânără, în care doar Horia Popa, Adrian Stoian şi Florin Stângă au depăşit bariera celor de 20 de ani.

Au evoluat: Abi Popa – Pârvulescu, Tălmaciu, Renţa, Dragomir – Grigore, Răducanu, Stângă – H. Popa, Stoian, Danciu.

Au mai intrat pe parcursul reprizei secunde: Sandu Dragoş, Horhocea, Maxim, D. Popa, Mitroi, Cârstean.

În ciuda mediei de vârstă, precum a şi celor mai puţin de 48 de ore trecute de la solicitantul meci cu Afumaţi, braşovenii au periclitat primii poarta moldovenilor, Stângă finalizând cu un şut de la 16 metri puţin pe lângă vinclu.

Ocaziile au alternat în prima repriză, până când Denis Botezatu l-a învins în minutul 43 pe Abi cu un şut din colţul stâng al careului mic, parat în primă fază de portarul braşovean, dar care a alunecat apoi în încercarea de a împiedica mingea să cadă dincolo de linia porţii. Cea mai bună ocazie a noastră a venit prin mijlocaşul central Cătălin Grigore, al cărui şut de la 20 de metri a fost respins peste poartă cu oareşce emoţii.

După pauză, prima acţiune importantă a fost restabilirea egalităţii de către Horia Popa în minutul 50. Găsit de excelenta ieşire din apărare a lui David Tălmaciu, Horică a finalizat dintre doi adversari cu un şut cu exteriorul sub transversală, de la 17 metri.

Peste doar cinci minute, Eduard Sandu s-a mişcat mai graţios în careul nostru de şase metri, marcând pentru 2-1 cu un şut pe jos, din 6 metri, în ciuda alunecărilor lui Renţa şi Abi Popa.

Două minute mai târziu ieşenii au făcut 3-1 dintr-un corner respins iniţial de apărarea noastră, însă numai până la Eduard Săvoaia, care a tras din prima, de la 11 metri, în apropierea vinclului.

Copiii oraşului au animat apoi şi ei lucrurile la poarta adversă, cea mai bună şansă de revenire în joc ratând-o în minutul 65, când Carlo Danciu a ratat penalty-ul obţinut de Horia Popa. După ce şutul modest i-a fost blocat de portar, Danciu a trimis ricoşeul în transversală.

_____

Acesta a fost primul test în care mai mulţi jucători au evoluat toate cele 90 de minute, semn că startul returului este tot mai aproape.

Până la meciul cu FC Pucioasa din 2 martie, băieţii antrenaţi de Florin Stângă şi Toto Şanta vor mai disputa două meciuri test:

  • 20 februarie, miercuri, ora 14:00, pe ICIM, contra CS Ciorogârla (locul 5 în Liga 4 Ilfov);
  • 23 februarie, sâmbătă, ora şi locul urmează să fie stabilite, contra AFC Hărman (locul 11 în Liga 3, Seria 5)

___ 
#SteagulRenşte prin noi! – susţine şi tu proiectul devenind membru cotizant pe patreon.com/srbrasov

Creat de stegari pentru stegari