SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 10-0 Olimpic Voila | O seară agreabilă

2 min read

Un meci de la șase seara e genul de experienţă pe care orice iubitor al frumosului joc ar trebui s-o experimenteze măcar de câteva ori pe sezon. Parfumul gazonului este remediul perfect pentru zumzetul de peste zi.

Umbrele lungi de seară au amplificat expresiile de frustrare ale băieţilor noştri, în ciuda deschiderii rapide de scor. După penalty-ul transformat de Strătilă în minutul 2, “stegarii” au lăsat dorinţa de a înscrie cât mai multe goluri să le blureze concentrare, astfel încât, fie că era vorba de finalizare sau de ultima pasă, următorul gol a venit abia peste o jumătate de oră, când Alin Damian a preluat pe piept centrarea lui Rusu de pe latura Tribunei I şi a şutat din unghi, fără speranţă pentru Puia.

Scorul primei reprize a fost stabilit de mereu dornicul de a se regăsi pe lista marcatorilor – Cristi Cocan. Şi, no, dacă tot era să fie şi el acolo pentru prima oară în acest retur, măcar să fie graţie unui şut plasat de la şaispe metri în vinclu.


Repriza a doua a fost deschisă de dubla lui Coco, care a fructificat chiar în debut pasa lui Strătilă, Poverlovici nimerind apoi încheitura barelor cu un şut din întoarcere. Golurile au început să curgă după acestă ratare în ritm constant. Fundaşul central Răzvan Damian a înscris din marginea careului primul său gol oficial în culorile galben-negre, Alex Vîrlan a revenit pe lista marcatorilor, reluând cu capul centrarea lui Rusu pentru al 10-lea său gol stagional (’58), iar peste trei minute a făcut dubla cu un şut pe jos la colţul lung.

În minutul 64, Sorin Strătilă s-a decis să-l concureze pe Cristi Cocan, trimiţând o torpilă de la 25 de metri direct în vinclu. A fost un gol la indigo cu reuşita din meciul de juniori (14-0) a puştiului nostru Răzvan Zota.

Ultimele două goluri ale meciului au venit în ultimele minute. Mai întâi a fost prejmereanul Dragoş Taraş cu şutul în forţă de la unşpe metri, iar tabela a fost închisă de Emanuel Popa, care a finalizat pasa lui Cocan cu un şut pe sub portarul advers. Uşurarea pe care acesta a simţit-o a fost evidentă.

Victorie “stegară” categorică în lumina primului apus de mai peste un “Silviu Ploeşteanu” în zi de meci, iar marşul spre un sezon invincibil continuă.

Următorul meci va avea loc în această sâmbătă, 5 mai, de la ora 11, la Hoghiz, contra Cetăţii Homorod. Ne mai vedem acasă pe 12 mai, pentru confruntarea cu Carpaţi Berivoi.

Hai, Stegarii!

Creat de stegari pentru stegari