SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Steagu’ 0-0 Unirea Bascov | Cronica meciului

2 min read

„Stegarii” au început meciul cu foame de revanșă față de proprii suporteri, cele două mari ocazii ratate de Carlo Danciu în minutele 2 și 9 sugerând că deschiderea de scor este doar o chestiune de timp.

Repriza s-a încheiat cu o altă situație foarte bună care l-a avut în prim-plan tot pe Danciu, brațul drept al portarului Călinoiu fiind la locul potrivit pentru a împiedica golul.

Imediat după pauză, Ștefan Răchișan a fost găsit în zona punctul cu var de Dragoș Sandu, șutul său fiind însă deviat în bară de același excelent portar argeșean.

Treptat, și oaspeții au început să creeze pericol la poarta apărată de Octavian Potcoavă, cea mai mare oportunitate venind în urma unui corner, când Tavi a blocat printr-un reflex superb pe linie lovitura de cap adversă.

După ce a făcut un meci perfect din punct de vedere defensiv, Adrian Stoian a fost trimis vârf pe finalul partidei În prelungiri a ratat șansa celor trei puncte, lobul său de la circa 7-8 metri depășind cadrul porții.

Un egal cât se poate de frustrant, fără îndoială. Luăm însă aspectele pozitive din acest meci, și anume multiplele ocazii clare pe care ni le-am creat, precum și poarta intactă menținută de Potcoavă, al 2-lea clean sheet al sezonului pentru el. Menținând aceleași coordonate și adăugând luciditate la finalizare, putem obține un rezultat frumos pe 2 noiembrie la Râșnov, în derby-ul județului.

Creat de stegari pentru stegari