SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

„Stegăreii” 2009 și 2010 victorioși în a X-a ediție a Cupei Gobé

2 min read

În weekend-ul recent încheiat, cele două grupe antrenate de doamna Lucia Ghioc, au luat parte la a X-a ediție a Cupei Gobé, organizată la Odorheiu Secuiesc de clubul local de fotbal.

Cei mai micii dintre „stegarii” noștri, cei născuți în 2010, deși au fost învinși sâmbătă în cele trei meciuri din Grupa A (0-6 cu FC Odorheiu Secuiesc, 0-4 cu Sepsi OSK și 0-2 cu LPS Târgu Neamț), au repurtat duminică o victorie spectaculoasă cu 4-2 în fața celor de la Celta Brașov, calificându-se pentru finala locurilor 5-6. În acest ultimii meci, sibienii de la Inter s-au impus cu 5-1, astfel că băieții noștri au terminat competiția pe locul 6.

„Stegăreii„ Grupei 2010: Lotul a fost compus din David Tomi, Vlad Ghișoiu, Tudor Gîdea, Aron Săulean, Denis Bratu, Alexandru Corneanu, Andrei Sala, Alexandru Chirilă și Darius Ancan.

Puștii născuți în 2009 au mers până la capăt, ieșind dintr-o Grupă B cu Sepsi OSK (3-1), FK Miercurea Ciuc (0-2) și CS Nușfalău (5-1).

Meciurile de duminică au fost dramatice, atât în semifinala cu Șoimii Târnăveni, cât și în finala cu FK Miercurea Ciuc, picii noștri învățând una-alta despre concentrare și stăpânire de sine.

Cu Șoimii a fost 0-0 în timpul regulamentar, apoi 1-0 după executarea loviturilor de departajare (serii de trei, gol decisiv Paul Balcan). Finala le-a revenit „stegăreilor”, care și-au luat revanșa în fața ciucanilor după înfrângerea din grup, impunându-se după loviturile de departajare cu 3-2, după 2-2 în timpul regulamentar.

https://www.facebook.com/BrasovSR/videos/2640786112834118/

Vlad Oboroceanu, care a parat trei lovituri (una în semifinale și două în finală) a fost desemnat, în baza evoluției generale, cel mai bun portar al celei de-a X-a ediții a Cupei Gobé.

Toții copii împreună cu doamna Lucia Ghioc. Lotul Grupei 2009 a fost compus din:
Fabian Alexander Albu, Vlad Oboroceanu, Paul Balcan, Loris Botezatu, Alexandru Chirilă, Darius Ciobanu, Ianis Dede, Raul Șerbănucă, Filip Tiu, Darius Cotruș și Darius Olaru.

Aceste grupe de copii sunt cele mai noi constituite în cadrul clubului nostru, și împreună cu „veteranii” Grupei 2005 ne dau speranța că viitorul „stegar” are resurse sportive. Rămâne doar ca pe plan administrativ să ne dăm toată silința pentru a nu irosi ceea ce construim acum.

Steagul Renaște prin Copiii Orașului!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari