SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CSM Slatina 3-0 Steagu’ | Cronica meciului

1 min read

Un meci aşteptat cu mult entuziasm s-a terminat într-o stare diametral opusă pentru noi.

Am cedat goluri la începutul ambelor reprize, Vasile Gheorghe şi David Oprescu speculând în minutele 7 şi 48 starea nostră de visare şi neatenţie. “Stegarii” au început să conteze în ofensivă abia pe finalul primei reprize, când Marian Cristescu şi-a văzut un şut din interiorul careului blocat de portar la colţul scurt, apoi o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri reţinută.

Băieţii noştri au replicat destul de repede după încasarea celui de-al doilea gol, dar lovitura de cap a aceluiaşi veteran Cristescu a fost respinsă de portar cu un reflex frumos.

Horia Popa nu a reuşit să şuteze cum trebuie în minutul 70, dintr-o poziţie bună, şi nici Cristescu nu a putut peste câteva minute să imprime suficientă putere unei lovituri de cap din şase metri. Dragoş Popa şi Adrian Stoian au trecut şi ei pe lângă revenirea în meci, dar tot plasa noastră a fost cea scuturată de Capătă, în minutul 80, cu un cap din şapte metri, fără şanse pentru Căslariu.

O înfrângere multe prea drastică pentru modul general în care a decurs meciul, dar poate că necesară pentru a-i determina pe “stegari” să conştientizeze importanţa de a fi concentraţi 90 de minute pe misiunea lor.

Creat de stegari pentru stegari