SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

SR Brașov, fără datorii la stat!

3 min read

După 2 ani și 10 luni de la preluarea clubului SR Brașov de către Liga Suporterilor Stegari, anunțăm că SR Brașov a devenit o societate fără datorii la stat. Acest efort vine în completarea anunțului stingerilor restanșelor fiscale și către fostul antrenor Florin Stîngă.

În ultima perioadă, gurile rele au susținut mereu că SR este o societate aproape de desființare din cauza datoriilor cumulate în anii anteriori, însă certificatul fiscal eliberat de ANAF Braşov în această săptămână vine să infirme aceste zvonuri.

Din acest moment, SR Brașov poate să desfășoare activități comerciale, să primească sponsorizări deductibile și să participe la concursuri de proiecte cu finanțări nerambursabile, o situație bună în perspectiva sezonului care stă să înceapă și unde accesul spectatorilor este din nou permis.

Reamintim tuturor faptul că în 2018, după preluarea clubului de către Liga Suporterilor Stegari, auditul financiar a demonstrat că SR Brașov cumulase o datorie de 200.000 euro către stat, foști jucători și creditori.

Acum e momentul să ne bucurăm din nou împreună pe stadion. Primul meci cu spectatori pentru SR Braşov va fi cel din Cupa României, marţi, de la ora 17.30, pe „Tineretului”, cu FC Braşov. BILETE ONLINE DISPONIBILE AICI:
https://www.bilete.ro/sr-brasov-fc-brasov-cupa-romaniei-turul-3/sr-brasov-fc-brasov-cupa-romaniei-turul-3-25-aug-2021/
Orice efort din partea voastră ajută la consolidarea clubului. Astfel vă invităm să achiziționați cât mai multe bilete. La 10 bilete online intri în tragerea la sorți pentru un tricou oficial semnat de jucători și antrenorii Tiberiu Ghioane și Robert Elek.

„Acest moment va rămâne în istoria clubului, eram foarte aproape de a achita toate datoriile către bugetul de stat în ultimele luni, însă mereu au apărut și alte lucruri de rezolvat. Acum situația este evidentă, SR Brașov este o societate solvabilă care se poate gândi la lucruri mari pentru viitor, mai ales din perspectiva dimensiunii care o oferă această echipă iubitorilor de fotbal din Brașov. Vreau să mulțumesc absolut tuturor care sub o formă sau alta, acum sau în trecut, au contribuit ca spiritul stegar să nu dispară definitiv din oraș. În special aș dori să salut buna comunicare cu instituțiile statului. Băieții din Liga Suporterilor Stegari au cele mai mari merite, însă la această reușită au contribuit stegari din toate colțurile lumii. Vreau să transmit un mesaj clar, situația financiară a clubului încă este complicată, avem și un dosar pe rolurile instanțelor civile pentru o creditare a clubului în 2018, înainte de preluarea clubului de către suporterii stegari, de aceea vom continua să apelăm la fanii noștri prin toate campaniile pe care le vom desfășura, însă sper să atragem mai ușor mediul privat lângă noi”, a declarat managerul general Ciprian Jurubescu.

Pe această cale dorim să îi mulțumim și fostului jucător și antrenor stegar Răzvan Lucescu, prin al cărui efort financiar de 100.000 lei am putut să ne apropiem decisiv de stingerea datoriilor către ANAF.

Certificat de atestare fiscala SR Brasov
Certificat de atestare fiscală SR Brașov, emis de ANAF Brașov

Platforma patreon.com/SRBrasov va reprezenta în continuare unul din pilonii esențiali pentru desfășurarea activității.

Creat de stegari pentru stegari