SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

SR Brașov a stins restanțele către Florin Stîngă

2 min read

De la preluarea clubului de către suporterii stegari în noiembrie 2018, SR Brașov a trece printr-un lung proces de recuperare financiară. Din această cauză au apărut situații precum restanțele fiscale către fostul antrenor Florin Stîngă.

Săptămâna aceasta clubul SR Brașov a făcut un nou pas în procesul de recuperare financiară și anunțăm stingerea datoriilor către Florin Stîngă. Prin implicarea managerului Ciprian Jurubescu și a familiei Sandu, echipa suporterilor stegari a închis litigiul cu fostul antrenor Florin Stîngă.

În primul rând, vreau să îi mulţumesc domnului Cornel Sandu pentru sprijin. Apoi, în numele tuturor «stegarilor», vreau să îi mulţumesc lui Florin Stângă pentru tot ce a făcut la SR Braşov, chiar dacă finalul nu a fost cel dorit. Clubul a vrut să îi recunoască meritele prin stingerea acestui litigiu. Mă bucur că a avut răbdare şi a aşteptat ca acest club, care a făcut paşi spre însănătoşire, să rezolve situaţia. Îmi doresc ca acest pas să fie un mesaj către toţi fanii «stegari» de pretutindeni, pe care îi anunţ că în zilele următoare vom mai avea o veste importantă. Îi rog să fie alături de noi la meciul din Cupa României cu FC Braşov, care va avea loc marţi

Ciprian Jurubescu, manager SR Brașov

Reamintim faptul că la momentul în care Liga Suporterilor Stegari a preluat echipa în noiembrie 2018, în urma auditului financiar, datoriile se ridicau la aproximativ 200.000 EURO.

SR Braşov a pus în vânzare bilete pentru meciul din Cupa României cu FC Braşov, care va avea loc marţi, de la ora 17.30, pe Stadionul „Tineretului”. Tichetele pot fi achiziţionate pe site-ul https://www.bilete.ro/sr-brasov-fc-brasov-cupa-romaniei-turul-3/sr-brasov-fc-brasov-cupa-romaniei-turul-3-25-aug-2021/.

Platforma patreon.com/SRBrasov va reprezenta în continuare unul din pilonii esențiali pentru desfășurarea activității.

Creat de stegari pentru stegari