SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

1272 bilete vândute la SR Brașov – FC Brașov

3 min read

1272 bilete vândute la duelul dintre SR Brașov și new FC Brașov. 610 de bilete la stadion și 662 de bilete online. Un meci așteptat cu mult interes de stegari, primul după 641 zile de când accesul a fost suspendat spectatorilor pe timpul pandemiei.

Cele 1272 bilete înseamnă un total de 15240 lei. La care adăugăm 1818 lei donați la intrarea în stadion. Total: 17058 lei. Din această sumă am plătit ieri 3000 lei pentru baremul de arbitraj și observatori, iar 1000 lei pentru serviciile medicale. Din această sumă vom mai achita firma de pază BGG Security, taxa de vânzare prin Bilete.ro și impozitul pe spectacol la Direcția Fiscală Brașov.

LIGA SUPORTERILOR STEGARI A PLĂTIT SEPARAT 3200 LEI PENTRU SERVICIILE DE TESTARE MEDICALĂ RAPIDĂ LA STADION.

SR BRAȘOV CALIFICATĂ ÎN TURUL 4 AL CUPEI ROMÂNIEI!

SR Brașov s-a impus cu 1-0 în fața echipei new FC Brașov, fostă Scotch Club care a ocupat locul Coronei Brașov în liga secundă. Bogdan Căucă este marcatorul unicului gol, o lovitură liberă spectaculoasă de la 25 metri, în minutul 86.

Tiberiu Ghioane, antrenorul SR Brașov, a menționat la finalul partidei: „Băieţii au reuşit să aplice exact ceea ce am pregătit în această perioadă şi suntem fericiţi. E greu, a trecut doar o lună, dar sunt foarte mulţumit de ei, de implicarea lor. Au fost extraordinari şi au demonstrat că merită mai multă atenţie şi din partea oficialităţilor. Le mulţumesc fanilor, care la majoritatea echipelor este al 12-lea jucător. La noi, publicul este primul jucător, fără să îi jignesc pe fotbalişti. Le-am spus asta de la prima întâlnire. De aceea Căucă nu are numărul 1. Vom face probabil şi o campanie pe tema asta, suporterii sunt primul jucător pentru noi, nu al 12-lea. Vineri, avem un alt meci important, la Sepsi II. Ne bucurăm azi, de mâine începem să muncim din nou .”

Portarul Bogdan Căucă a dedicat reușita: „Am câteva goluri la Liga 4. Mă bucur că am reuşit să marchez şi că echipa a câştigat. Cu siguranţă, este cel mai dulce gol pentru mine. Ne gândeam că avem o şansă, ştiam că vor veni demoralizaţi după rezultatele pe care le-au avut. A fost şansa noastră.”

Pentru stegari urmează prima etapă din campionatul Ligii a 3-a. Sepsi OSK II și SR Brașov vor juca pe terenul 2 de la complexul Stadionului Municipal din Sfântu Gheorghe vineri de la 18:00.

SANDU ANDRAȘI PREMIAT LA STARTUL MECIULUI

Fostul mare fotbalist stegar a fost invitat să dea lovitura de start a meciului din Cupa României dintre SR Brașov și new FC Brașov. Din partea clubului nostru și a Ligii Suporterilor Stegari a primit o diplomă în semn de recunoștiință pentru întreaga activitate în tricoul galben-negru: 158 de meciuri și 27 de goluri.

Cu Sandu Andrași ne vom revedea vineri la Sfântu Gheorghe. În prezent este antrenorul celor de la Sepsi OSK II. Până atunci, vă invităm să revedeți meciul integral pe Steagu’TV.

FOTO DE LA SR BRAȘOV – FC BRAȘOV

Platforma patreon.com/SRBrasov va reprezenta în continuare unul din pilonii esențiali pentru desfășurarea activității.

Creat de stegari pentru stegari