SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Spre turul 2 al Cupei. Steagu’ – Râșnov 4-0

2 min read

Stegarii au reușit miercuri seară, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, o victorie superbă contra celor de la Cetate Râșnov, în primul tur al Cupei României.

Chiar dacă începutul de meci a aparținut oaspeților, care au dominat teritorial și au avut și primul șut pe poartă, blocat de portarul Bogdan Căucă, stegarii au început să echilibreze după primul sfert de oră și au replicat printr-o mare ocazie semnată de Carlo Danciu, al cărui lob a depășit, din păcate, și transversala.

Același Danciu s-a aflat în prim-plan câteva minute mai târziu, când s-a desprins la momentul oportun de fundașii adverși și a finalizat din șase metri acțiunea construită în flancul stâng de Ștefan Răchișan. Galben-negrii au mai punct o dată până la pauză, Dragoș Sandu transformând cu siguranță lovitura de penalty obținută de Nicoloiu.

Stegarii nu s-au retras în repriza doua. Profitând de o echipă râșnoveană tot mai grăbită să marcheze golul relansării, Marius Savu a sprintat de la 50 de metri printre mai mulți fundași adverși și a șutat pe jos pentru 3-0. Căucă a închis în continuare poarta prin două parade minunate, cea mai dificilă dintre ele fiind într-o situație de unu-contra-unu cu fostul stegar Vlad Boția, stânca din poarta stegară intervenind ca la handbal, cu piciorul.

Sărbătoarea din tribune a fost desăvârșită în prelungiri de urcarea portarului Bogdan Căucă în terenul Râșnovului pentru a executa o lovitură liberă de la 20 de metri, ușor lateral dreapta. Căpitanul stegar a răsplătit încrederea fanilor care i-au scandat numele cu un șut nonșalant în colțul din stânga sus al porții, stabilind scorul final la 4-0!

AU JUCAT:

Steagu’: Căucă – Hamciuc, Godri, Sterian, Munteanu – Nicoloiu, Dragoș Sandu, Dedu – Savu, Carlo Danciu, Răchișan (79 Vârtosu)

Cetate Râșnov: Iszak – Solovăstru (78 Șandor) , Ghețu, David, Voicu – Rusu, Drugă, Alupoaie (46 S. Marin) – Ciopo (78 Dumitrovici) , Dragoș Popa (46 Turcu ) , Botia (71 Babei)

GOLURILE

Carlo Danciu 25, Dragoș Sandu 32, Marius Savu 53, Bogdan Căucă 90+6

JUCĂTORUL MECIULUI

Bogdan Căucă (portar) – trei intervenții decisive și un gol marcat


Creat de stegari pentru stegari