SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

CRONICĂ | Kids Tâmpa 3-1 Steagu’ | Deziluzie la debut

1 min read

Deși încurajați de o galerie numeroasă, stegarii din teren nu s-au ridicat la nivelul celor din tribune, cedând în etapa inaugurală a Ligii a 3-a, Seria a V-a, cu 3-1 în fața celor de la Kids Tâmpa.

Meciul a început practic de la 1-0 pentru gazde, când Andrei Moldovan a plasat mingea în vinclul porții lui Bogdan Căucă cu o lovitură de cap. Era minutul 3. Stegarii au încercat să mute jocul spre poarta urșilor, însă ușoara superioritate teritorială nu a produs prea multe efecte la poarta adversă. După ce Nicolau a semnat cea mai mare ocazie stegară a reprizei, Marius Savu a adus egalarea în minutul 42 cu un șut bine plasat la firul ierbii din interiorul careului.

Stegarii au început repriza secundă în forță, dar după incursiunea lui Danciu și șutul său la colțul scurt, urmat apoi de transversala nimerită de Savu, jucătorii în galben-negru au intrat în jocul încălcit care a ușurat misiunea echipei Kids Tâmpa, David Bugnar scuturând plasa lui Căucă în minutele 53 și 80. În final, o victorie meritată a celor de la Kids. Urmează pentru Steagu’ 17 etape în care echipa va avea mult de tras pentru a se revanșa față de ea însăși și față de suporteri.

Creat de stegari pentru stegari