SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Dîrvăreanu după meciul cu Kids: “Trebuie să depășim împreună momentul”

2 min read

“Pentru că nu obișnuim să discutăm cu jucătorii la cald, am lăsat răgazul zilei de duminică pentru a face vizualizarea și analiza meciului, urmând să discutăm punctual și aplicat la ședința tehnică de luni.” Astfel au prezentat antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun starea de spirit din tabăra stegară în urma înfrângerii din etapa inaugurală cu Kids Tâmpa (1-3).

Despre meciul în sine, Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun au punctat momentele cheie și nevoia unității în depășirea dezamăgirii de sâmbătă.

“Aveam speranța unui debut cu dreptul în campionat, dar din păcate, chiar în primele minute ale meciului s-a produs o desincronizare în apărare care ne-a costat scump. Punem acest fapt pe seama lipsei de experiență. Linia de apărători e constituită în mare parte cu jucători sub-21 de ani. Minutul 3 a fost un moment cheie pentru că, fiind în dezavantaj pe tabelă, noi a trebuit să schimbăm registrul tactic și s-au consumat multe resurse pentru revenirea în joc. Am reușit egalarea înainte de pauză, printr-o construcție de manual exersată la antrenament. Acesta e un aspect pozitiv. Un alt moment cheie a fost începtul reprizei a 2-a când, în primele 15 minute, am ratat două situații clare de gol. Din păcate, în loc să preluăm conducerea, greșelile individuale care au urmat au facilitat victoria adversarului. Nu căutăm țapi ispășitori, până la urmă, fotbalul e un sport de echipă și împreună trebuie să depășim momentul.”

Stegarii vor avea prima oportunitate de depășire a momentului în această miercuri, 31 august, de la ora 17:30, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, când vor întâlni în turul 2 al Cupei României echipa FC Odorheiu Secuiesc.

Creat de stegari pentru stegari