SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Cronică | Steagu’ 3-2 Odorheiu Secuiesc | Trebuie să crezi

2 min read

Meciul de miercuri seară cu FC Odorheiu Secuiesc, din turul 2 al Cupei, a demonstrat că, atunci când tribuna și jucătorii nu abandonează speranța, chiar și cel mai fantezist scenariu poate deveni realitate.

Când harghitenii au majorat scorul la 2-0 după nici zece minute de la startul reprizei secunde, muntele pe care jucătorii stegari îl aveau de urcat a devenit dintr-o dată mult mai înalt. Dar cu o tribună care nu a încetat să-i încurajeze pe băieți și cu câteva schimbări inspirate efectuate de cuplul Dîrvăreanu – Păun, stegarii au început să ridice presiunea la poarta adversă. Golurile marcate de Botond (11) și de brașoveanul Găvârliță (53) au fost rând pe rând anulate în ultimul sfert de oră de dubla lui Carlo Danciu, la doar o zi după ce a împlinit 23 de ani, și apoi de penalty-ul convertit în minutul 90+8 de portarul Bogdan Căucă.

Dacă în prima repriză stegarii au avut o evoluție mai crispată, avântul din actul secund, mai ales după primirea celui de-al doilea gol, a fost hotărâtor pentru obținerea calificării în turul 3 al Cupei României.

AU JUCAT

SR Brașov : Căucă – Hamciuc, Gödri, Sterian, Munteanu (59 Rența) – Dedu (71 Nicoloiu), Dragoș Sandu (59 Răchișan), Nicolau (46 Burlacu) – Savu, Carlo Danciu, H. Popa (71 Vlad Olteanu)

GOLURILE

Carlo Danciu (75, 90+2), Bogdan Căucă (90+8) / Kovacs Botond (11), Raul Găvârliță (53)

OMUL MECIULUI

Vlad Olteanu – i-a pasat decisiv lui Danciu pentru primul gol, iar lansările sale precise în adâncime au destabilizat apărarea harghitenă, una din ele stând la baza golului egalizator.


– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari