SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Dîrvăreanu și Păun după remontada cu Odorhei: “Finalul a răsplătit ambiția și dăruirea noastră”

2 min read

Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun erau doi antrenori fericiți la finalul meciului de ieri (31 august) cu Odorheiu Secuiesc, din turul 2 al Cupei României: “este diferit față de un meci de campionat, pentru că fiind o singură dispută, după tiparul – acum ori niciodată – pot apărea resorturi nebănuite ale spiritului de echipă.”

Victoria stegară, pe cât de strânsă (3-2), a fost pe atât de dramatică, cei doi antrenori precizând: “se pare că trebuie pe viitor să înlăturăm următorul tipar: avem ocazii de gol, dar adversarul ne surprinde imediat, marcheză gol, iar noi trebuie să revenim în joc prin consum suplimentar de energie fizică și psihică. Am redresat reculul primului gol, ne-am creat situații de poartă, dar din păcate nu am fructificat oportunitățile. Repriza a doua a debutat iar cu ocazia noastra de a egala, dar în loc de 1-1, scorul a devenit 0-2 pe o greșeală de apărare.”

MOMENTELE CHEIE: TACTICA, SPIRITUL, TRIBUNA

“Pe acest fond, cred că am avut totuși trei elemente benefice: 1. inspirația schimbărilor tactice, 2. determinarea și sacrificiul echipei (a se nota că funcționăm în această formulă doar de cinci săptămâni!), 3. sprijinul inegalabil al tribunei. S-au văzut situații în care buturuga mică a răsturnat carul mare, așa cum s-au văzut situații de reveniri spectaculoase, atunci când scorul înclina temporar balanța în alt sens. Meciul a fost dramatic pe tot parcursul lui, iar finalul a răsplătit ambiția și dăruirea noastră.”

Ambiția și dăruirea stegarilor din teren înseamnă și că aceștia “au epuizat multe resurse fizice și psihice. Dar, cel mai important pentru noi este să reușim o refacere pe toate planurile, pentru a reveni cu forțe proaspete la meciul de campionat de sâmbătă”, au încheiat cei doi antrenori.

Iar misiunea galben-negrilor în acest weekend va fi una la fel de intensă, aceștia primind vizita echipei Sepsi II Sf. Gheorghe, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, de la ora 17:00.


– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!

Creat de stegari pentru stegari