SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | „Pentru o victorie, suntem gata să luptăm până la capăt” – Fl. Dîrvăreanu & Laurian Păun

3 min read
Florin Dîrvăreanu (tricou negru) și Laurian Păun (tricou alb) / FOTO: Alexandra Moldovan

Brașovenii și covăsnenii vor inaugura etapa a 8-a din Seria a 5-a a Ligii a 3-a în această sâmbătă, 15 octombrie, când se vor întâlni de la ora 11:00 pe stadionul Dr. Sinkovits din Târgu Secuiesc.

CITEȘTE AICI avancronica meciului

Exprimându-și gândurile despre meciul din acest weekend, în care stegarii țintesc al patrulea meci la rând fără înfrângere, antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun au preferat să folosească un citat din cartea Eroi Locali: „Chiar dacă ai tăi ar evolua împotriva cele mai bune echipe de pe pământ, în orele de dinainte ești absolut convins că o să câștigați”.

Certitudinea și optimismul trebuie să aibă și o fundație. Pe lângă victoriile și prestațiile bune din ultimele meciurile, stegarii s-au și antrenat asiduu în această săptămână. „Ne-am pregătit bine, am încercat să perfecționăm zonele vulnerabile pe care le-am descoperit în meciurile anterioare. Alchimia activității noastre constă în seriozitate, pregătire intensă, identificarea punctelor slabe, acceptarea propriilor limite cu încercarea permanentă de a le depăși, căci cu toții ne dorim performanță și rezultate remarcabile. Cu acest spirit s-au pregătit băieții, cu acest suflu mergem la KSE”, au declarat cei doi antrenori.

Care vor fi atuurile băieților în galben și negru sâmbătă dimineață? „Balanța scorurilor și rezultatelor trecute. Dar nu cred că există un zeu al confruntărilor care ne zâmbește nouă, așa că luăm situația ca atare. Nici un meci nu seamănă cu altul. Noi venim după trei meciuri în care nu am pierdut, ei vin după mai multe rezultate slabe. Orgoliile scapără de ambele părți, o să vedem cine va fi mai matur și va reuși să fructifice.”


Inspirația numită Gödri

Gödri András mergând să salute suporterii de la T2 la finalul meciului SR Braşov – CS Păulești (1-1) de pe 8 octombrie. FOTO: Cătălin Ionescu / ioon.ro

Vorbind despre indisponibilitățile de lot pentru meciul de sâmbătă, Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun au la dispoziție toți jucătorii, cu excepția lui Gödri András, accidentat grav în meciul cu Șelimbăr de pe 14 septembrie.

„Gödri a fost alături de noi pe stadion sâmbătă (n. la meciul cu CS Păulești). Am văzut ulterior o poză cu el, pe gazon, cu genunchiul bandajat, în cârjă. Poza aceasta a lui pe gazon face cât o mie de cuvinte: pentru o victorie suntem gata să luptăm până la capăt, să dăm tot ce putem, uneori uitând de repercusiuni. Subscriem sloganului SR: Audax et Fidelis!”

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari