SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Vlad Olteanu – gol și pasă decisivă în a 50-a apariție stegară

3 min read

O recuperare în terenul advers, un dribling și o finalizare cu mult calm pe lângă portar. O pasă filtrantă pentru a seta majorarea scorului. Acestea sunt doar două dintre momentele deosebite ale victoriei de sâmbătă de la Târgu Secuiesc, în urma căreia Steagu’ a urcat pe locul trei în clasamentului Seriei a V-a din Liga a 3-a.

Vlad Olteanu, mijlocașul central în vârstă de 26 de ani, este omul din spatele fazelor descrise mai sus, el onorând cum se cuvinte cea de-a 50-a apariție în tricoul stegar.

Mă bucur nespus că am ajuns la această bornă. La fiecare meci am încercat să dau tot ce e mai bun pentru echipă și îmi doresc din tot sufletul ca această echipă să ajungă acolo unde îi e locul. Le mulțumesc suporterilor pentru aportul adus echipei fie acasă, fie în deplasare. Fac un efort extraordinar ca să ne susțină și încercăm la fiecare meci să îi răsplătim cu victorii.

Vlad Olteanu, 15 octombrie 2022

Apariția lui Vlăduț Olteanu în echipa stegară, în urmă cu șapte ani, a fost un hit instant în rândul suporterilor. Format la centrul de copii și juniori al vechiului FC Brașov, Olteanu debuta pentru galben-negri în sezonul 2015/16 al ligii secunde, jucând 15 meciuri și marcând două goluri în toamna respectivă. A urmat apoi pentru tânărul în vârstă de 19 ani un transfer în Liga 1, la Dinamo București.

5 decembrie 2015 – Vlad Olteanu a jucat al 15-lea și ultimul său meci în tricoul vechiului FC Brașov, fiind transferat în pauza de iarnă la Dinamo București.

În vara anului 2021, după un periplu pe la mai multe echipe din România și chiar și după ce a tatonat cu gândul abandonării fotbalului, fostul internațional U-19 și U-21 a fost convins să o ia din nou de jos, în culorile cele mai iubite brașovene. Vlad Olteanu spunea atunci că suporterii sunt motivul principal pentru care am ales să semnez cu SR Braşov. Fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe ale comunităţii, care fac totul pentru sport, nu pentru alte interese. O să pun umărul alături de ceilalţi băieţi din echipă, să arătăm tuturor că în Braşov doar Steagul contează!

După un prim-sezon încheiat cu salvarea de la retrogradare în ultima etapă, sperăm ca în actuala ediție de campionat să le aducem suporterilor mai multe momente de bucurie.

Cu o etapă înainte de finalul turului, galben-negrii sunt pe locul trei. Sâmbăta următoare, pe 22 octombrie, vom întâlni liderul neînvins al seriei, CSO Plopeni, chiar pe stadionul Silviu Ploeșteanu, într-un meci în care Vlad Olteanu și colegii săi vor dori să demonstreze că sub Tâmpa începe să prindă contur o echipă de care brașovenii pot fi din nou mândri.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari