SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Dîrvăreanu și Păun: „Poziția din clasament nu reflectă potențialul echipei”

2 min read

Chiar dacă acest sezon se dorea a fi unul de reconstrucție iar provocările inerente acestui proces erau așteptate, poziția actuală ocupată de echipa noastră în clasament, a 9-a, penultima, după doar patru etape, este cu siguranță dezamăgitoare pentru toată lumea, nu doar pentru suporteri.

După ce am avut o săptămână trecută încărcată, cu meciuri din trei în trei zile, antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun apreciază că „am jucat de la egal la egal, iar diferența pe tabelă s-a facut pe greșeli de arbitraj care au lucrat la moral și pe greșeli individuale care puteau fi evitate. Eu cred că poziția din clasament la momentul actual nu reflectă potențialul pe care îl are echipa și am încredere în jucători că, mai devreme sau mai târziu, vor lega rezultalele pozitive.”


DERBY LOCAL = ORGOLII = AMBIȚII NEBĂNUITE

Ce este necesar pentru obținerea rezultatelor pe care toată suflarea stegară și le dorește? „Trebuie să ne mai sudăm ca grup, să scăpăm de ghinioanele accidentărilor ca să putem să aliniem cea mai bună formulă. Avem accidentari mai vechi, Gödri (suntem cu toții alături de el!), și avem incertitudini în privința lui Căucă, Sandu, Căpățână și Rășinaru.

Vorbind despre meciul cu Cetate Râșnov din această sâmbătă (24 septembrie), staff-ul tehnic stegar este convins că „nu are cum să fie o reeditare a meciului de Cupă, pentru că circumstanțele sunt diferite. În derby-urile locale nu mai contează valoarea individuală, ci orgoliile care declanșează ambiții nebănuite. Cu toții am fost afectați de ultimele rezultate, dar credem că și eșecul are calitatea lui, pentru că te face să-ți pui întrebări și să cauți soluții.”

Principala provocare până la ora meciului este starea de spirit a jucătorilor, consideră cei doi antrenori. Dar sunt optimiști: „Deși ne-am luptat toată săptămâna cu inamicul pervers numit ”moralul scăzut”, am remarcat la antrenamente o implicare mai mare prin ambiție și dialog deschis. Lăsăm în spate o săptămână grea și privim înainte cu încredere și speranță.”

Hai, Steagu’!

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari