SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Antrenorii: „Accent pe refacerea fizică și adunarea energiilor pozitive”

2 min read

După un meci pierdut cu 3-0, prima impresie este că nu prea sunt multe de spus. Dar meciul SR Brașov – CSC 1599 Șelimbăr din turul 3 al Cupei României nu a fost genul acela de înfrângere. „Credem că suntem în asentimentul tuturor când spunem că organizarea jocului a fost punctul nostru forte, până la acel penalty dictat prea ușor de arbitru și care a rupt echilibrul”, așa începe punctul de vedere al antrenorilor stegari Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun după confruntarea de miercuri.

„Deontologia profesională ne obligă să nu comentăm arbitrajul, dar când deciziile nefavorabile și fără acoperire regulamentară se repetă, începem să ne punem întrebări despre etică. Fotbalul ar trebui să se joace pe teren și nu în culise.”

Trecând dincolo de lucrurile care sunt prea puțin spre deloc sub controlul jucătorilor, cei doi antrenori au ținut să evidențieze „dăruirea de care au dat dovadă băieții pe tot parcursul jocului, menționând că mare parte din timp s-a jucat de la egal la egal, chiar dacă scorul final nu reflectă acest lucru.”.

Stegarii încheie această săptămână plină acasă, când în etapa a 4-a a campionatului vor primi vizita echipei FC Odorheiu Secuiesc, un adversar cu ambiții la promovare. „Acum e foarte important să ne refacem fizic și să adunăm energiile pozitive astfel încât sâmbătă să avem un tonus adecvat cu care să vizăm cele trei puncte în fața unui adversar foarte bun.”

În ce privește lotul de jucători, stegarii au câteva probleme de efectiv. Din câte se pare, András Gödri va fi indisponibil cel puțin o lună, după entorsa suferită la genunchiul drept în meciul cu Șelimbăr. „Zona accidentată este tumefiată, ceea ce face imposibilă o investigație amănunțită cu RMN”. Laurențiu Căpățână și Dragoș Sandu, pe de altă parte, sunt așteptați să revină la un program normal de pregătiti într-un timp mult mai scurt.

„Așadar, sarcina noastră ingrată va fi să găsim formula ideală cu care să țintim cele trei puncte”.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari