SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Darius Rășinaru – încă un atacant în lotul Steagului

2 min read

SR Brașov, echipa suporterilor stegari, și-a completat lotul pentru sezonul 2022/23 cu Darius Rășinaru, un atacant în vârstă de 21 ani care își propune să trăiască bucuria gazonului verde sub culorile galben-negre, după o perioadă marcată de câteva accidentări.

Sunt foarte fericit! Mă bucur că voi avea oportunitatea să joc în fața unor suporteri minunați și voi da totul pentru a nu îi dezamăgi.

DARIUS RĂȘINARU – ATACANT SR BRAȘOV

Rășinaru a început să joace fotbal la vârsta de opt ani în cadrul școlii de fotbal ACS Steagu Roșu, iar la 14 ani a trecut la centrul de copii și juniori al vechiului FC Brașov, sub comanda antrenorului Vasile Mureșan. O accidentare la coapsa stângă, înainte de împlinirea majoratului, l-a ținut pe tușă aproape un an și jumătate. Revenirea pe gazon, sub culorile celor de la Kids Tâmpa, n-a fost așa cum spera. „Am avut o revenire foarte grea din punct de vedere mental, unde am avut mult de suferit. Îmi pierdusem curajul, vâna, dar familia mi-a fost aproape și am reușit să mă întăresc”. La scurt timp, însă, o altă accidentare la gleznă l-a scos din circuit pentru o vreme, durerile la gleznă în timpul antrenamentelor fiind insuportabile.

Această pauză mi-a oferit șansa să mă antrenez pe plan mental, să citesc foarte mult, și am ajuns la concluzia lui Andrea Pirlo, că fotbalul se joacă cu creierul – picioarele sunt doar unelte.

DARIUS RĂȘINARU

Aflat în pregătiri cu Steagu’ de câteva săptămâni, ambiția lui Darius Rășinaru i-a convins pe Florin Dîrvăreanu, Laurian Păun și Ioan Nagy că acesta poate ridica nivelul ofensiv al echipei. „Din momentul în care antrenorul decide să intru pe teren, până la sfârșitul meciului îmi dau sufletul pentru a ajuta echipa să câștige! Obiectivul echipei este clar, meci de meci: victoria. Cu determinare și atitudine, nu cred, sunt sigur că putem face un sezon foarte bun. Echipa se pregătește foarte bine pe zi ce trece. Muncim foarte mult, avem jucători care pot face diferența, iar staff-ul tehnic este profesionist. Eu cred în această echipă și în colegii mei și, repet, vom face o surpriză frumoasă!”

La fel ca și Mihai Ion, celălalt atacant nou-sosit în lotul stegar, și Darius Rășinaru abia așteaptă să se facă remarcat și să simtă aprecierea suporterilor. „Nu orice echipă din țară are asemenea suporteri, care să ne susțină pe orice vreme și în orice situație. Ei sunt al 12-lea jucător și fără ei, să ne împingă de la spate, ar fi greu. Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion și vreau să zic cu mâna pe inima că Steagu’ nu moare!”

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari