SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Mihai Ion: „Sunt fericit că am revenit acasă la Brașov”

2 min read

Echipa suporterilor stegari, SR Brașov, și-a completat lotul pentru sezonul 2022/23 cu atacantul Mihai Ion.

Am ales SR pentru că vreau să mă bucur de fotbal, iar clubul oferă toate condițiile necesare pentru acest lucru. Începând de la suporteri, terenul de joc foarte bun, antrenorii care sunt oameni serioși și în care am mare încredere, și până la expunerea media.”

MIHAI ION, ATACANT SR BRAȘOV

Originar din Zărnești, jucătorul în vârstă de 24 de ani (n. 2 ianuarie 1998) ajunge în echipa condusă de Florin Dîrvăreanu, Laurian Păun și Ioan Nagy după ce în primăvara acestui an a evoluat în Liga a 3-a pentru Clubul Atletic Oradea, contribuind cu trei goluri la calificarea echipei în semifinalele barajului de promovare, pierdut în fața Corvinului Hunedoara (2-4/0-0), marcând al doilea gol orădean în meciul tur.

Atacantul care a început fotbalul la vârsta de șase ani la centrul de copii al vechiului FC Brașov are două experiențe și la nivelul Ligii a 2-a, cea mai recentă în toamna anului 2021, când a bifat opt apariții pentru Ripensia Timișoara, reușind un gol în Cupa României. Mihai Ion a marcat cinci goluri în liga secundă pentru Academica Clinceni în anul 2017, evoluând pentru echipa din Ilfov în returul ediției 2016/17 și în turul sezonului următor. În ediția 2020/21 a Ligii a 3-a, zărneșteanul a fost golgeterul echipei Progresul Spartac București, marcând de șase ori pentru bleu-albaștri într-un sezon în care au ratat la mustață calificarea la barajul de promovare.

În privința debutului pentru Steagu’ sunt foarte încrezător, deoarece mă cunosc pe mine însumi și sunt convins că îmi voi face treaba foarte bine.

MIHAI ION

Familiar antrenorului Florin Dîrvăreanu din perioada în care cei doi au colaborat la Cetate Râșnov, în toamna anului 2019, Mihai privește partea bună a faptului că aproape jumătate din echipele Seriei a V-a din Liga 3 sunt din județul Brașov: „Acest fapt oferă șansa jucătorilor din județ să se afirme, iar derby-urile mă bucură, deoarece sunt meciuri tari care ne ambiționează și ridică nivelul fotbalistic”.

Propunându-și ca obiectiv personal să aibă evoluții cât mai reușite, care să ajute echipe, cel mai nou component al lotului stegar, care va purta tricoul cu numărul 77, este nerăbdător să simtă cât de curând și din teren atașamentul suporterilor: „le mulțumesc pentru susținerea necondiționată față de echipă! Îi aștept la stadion în număr cât mai mare, să ne bucurăm împreună de reușite”!

Bun venit, Mihai!

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari