SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Antrenorii după Râșnov: „În pauză i-am încurajat pe băieți”

2 min read
YouTube player

Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun, cei doi antrenori ai echipei SR Brașov, sunt de părere că victoria reușită sâmbătă, la Râșnov, a venit după „un meci dinamic, în care noi am avut avantajul unui start mai bun, lucru care s-a confirmat și prin marcarea rapidă a primului gol.

Cei doi antrenori consideră că penalty-ul din care râșnovenii au egalat chiar înaintea pauzei putea fi evitat.

„Noi discutăm înainte de joc și la antrenamente inclusiv aspecte disciplinare care țin de precauția în zona careului și modul cum trebuie să atacăm adversarul în această zonă. Suntem siguri că nu a fost un contact dur, cu doar dorință de victorie transpusă, din păcate, neregulamentar, care ne-a făcut să intrăm cu 1-1 la vestiar.”

„În pauză i-am încurajat pe băieți, știam că încă putem câștiga.”

Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun, antrenori SR Brașov

„Au fost mai multe momente cheie, mai ales că s-a jucat de multe ori pe contre. S-au ratat șanse mari de ambele părți, dar rezultatul final l-am tranșat noi dintr-o fază fixă. Dacă în alte jocuri am pierdut pe execuții din faze fixe, de această dată sorții ne-au fost nouă favorabili.

Cu această victorie stegarii privesc mai liniștiți spre următorul meci, Derby-ul Munților din deplasare cu Olimpic Zărnești, care va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Celuloza. Deși nou-promovată în Liga 3, echipa antrenată de fostul stegar Mihai Stere a demonstrat deja că are resurse pentru a practica un fotbal spectaculos.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari