SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Antrenorii: „Disciplină, concentrare și elan la Zărnești”

2 min read

Victoria la limită reușită în weekend la Râșnov a avut rolul de a reechilibra moral echipa, antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun considerând că jucătorii lor s-au pregătit bine în cursul acestei săptămâni, chiar dacă lotul n-a fost disponibil în efectiv complet.

„După ce a adrenalina trăirilor a revenit la normal după meciul de la Râșnov, au apărut accidentări cauzate de forțările pe terenul greu sau stări asemănătoare gripei.” În ce-l privește pe fundașul central Gödri András, care a suferit o entorsă la genunchiul drept în meciul de Cupă cu Șelimbăr, staff-ul speră ca în urma RMN-ului de săptămâna viitoare să poate avea detalii mai exacte privind revenirea lui.

Privind spre meciul din această sâmbătă cu Olimpic Zărnești, de pe stadionul Celuloza, cei doi antrenori consideră că „principalele atuuri ale noastre are trebui să fie în registrul colectiv: disciplina de joc, concentrarea și dorința de confirmare (pentru seniori) sau de afirmare (pentru juniori). Dacă la aceasta adăugăm și elanul transmis de suporteri, cred că vom reuși să facem o figură bună la Zărnești”.

CITEȘTE AICI AVANCRONICA MECIULUI OLIMPIC ZĂRNEȘTI – SR BRAȘOV

Dîrvăreanu și Păun dau atenție mai ales felului în care Cocoșii de Munte tratează fazele fixe, ajutați de talia unor jucători precum Mariean, Şomandru, Albu, sau fostul stegar Ioan „Piciu” Şerban.

„Meciul va fi unul greu atât sub acest aspect, cât și sub aspectul infrastructurii și al presiunii tribunei, fiind bine cunoscut că zărneștenii au suporteri la fel de vocali și de pătimași ca ai noștri”.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari