SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Zărnești – Steagu’

2 min read

Etapa a 6-a a Ligii a 3-a oferă, pentru prima oară după cinci ani, punerea în scenă a Derby-ului Munților. Echipa de la poalele Tâmpei și Postăvarului, SR Brașov, se deplasează în această sâmbătă la Zărnești, unde va întâlni nou-promovata Olimpic, echipa de poalele Pietrei Craiului, antrenată de fostul jucător stegar Mihai Stere.

Olimpic Zărnești ocupă locul nouă în campionat, după o victorie, un egal și trei înfrângeri, cu golaveraj 9-13, în timp ce SR Brașov este acum pe locul șase, cu două victorii, trei înfrângeri și golaveraj 5-8. Cu un eventual succes sâmbăta aceasta stegarii ar avea șansa urcării pe locurile de play-off.

UNDE ȘI CÂND SE JOACĂ

  • sâmbătă, 1 octombrie 2022 – stadionul Celuloza din Zărnești
  • ora de start: 15:00
  • bilete: 10 lei acces general
  • fanilor stegari le-a fost rezervată de către Olimpic Zărnești tribuna de lemn acoperită
Suporterii stegari în tribuna de lemn a stadionului Celuloza, pe 1 septembrie 2017, la ultima întâlnire oficială dintre cele două echipe pe această arenă.

CE-AU FĂCUT ÎN MECIUL ANTERIOR

În ultima etapă de campionat, Cocoșii de Munte au fost învinși cu 2-1 pe stadionul ICIM de către Kids Tâmpa, cedând două goluri pe finalul meciului. Echipa zărneșteană este una spectaculoasă și a debutat în campionat cu o victorie la scor pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc (3-0). O înfrângere cu 6-2 acasă în fața Odoreheiului Secuiesc, după ce au jucat multă vreme în zece oameni, și un egal obținut în prelungiri, tot pe Celuloza, contra Cetății Râșnov (3-3), sunt alte două rezultate care vorbesc despre dinamismul echipei lui Mihai Stere.

Stegarii au obținut în weekend-ul precedent o victorie muncită pe stadionul Bucegi, împotriva galben-albaștrilor de la Cetate Râșnov (2-1).

DE-A LUNGUL ISTORIEI

Ultima oară când stegarii și zărneștenii s-au întâlnit în mod oficial a fost în sezonul 2017/18 al Ligii a 4-a Brașov. Pe 1 septembrie 2017 a fost 1-0 pentru galben-negri în deplasare, grație golului marcat de Alex Vîrlan dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. În retur, pe 7 aprilie 2018, stegarii s-au impus cu 3-0, cu Andrei Poverlovici, Sorin Strătilă și, din nou, Alex Vîrlan, pe lista marcatorilor.

YouTube player

Sâmbăta aceasta, pe 1 octombrie, de la ora 15:00, echipele cu cei mai inimoși suporteri din județul Brașov vor fi iarăși față-n față. Se anunță un meci de zile mari atât pe teren cât și în tribune.

Hai, Steagu’ !

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari