SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Dîrvăreanu și Păun despre meciul de Cupă: „Va câștiga echipa cea mai motivată”

2 min read

Startul sezonului 2022/23 îi găsește pe stegari angrenați pe două fronturi, în campionat și în Cupa României. Privind spre meciul de mâine, 31 august, cu Odorheiu Secuiesc, din turul 2 al Cupei, antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun nu pot omite înfrângerea de sâmbătă, din campionat, cu Kids Tâmpa: „cântărește enorm pe plan emoțional și mental. Am avut cu toții, staff tehnic și jucători, așteptări mai mari. Rolul nostru este să fim realiști și optimiști, să învățăm din greșeli și să reușim să ridicăm moralul astfel ca la ora meciului cu Odorheiu Secuiesc toți jucătorii să fie încrezători în șansa noastră.”

Meciul din Cupa României vine la doar trei zile distanța de la cel din campionat, iar antrenorii stegari spun că „din punct de vedere fizic, este prematur să analizăm răspunsul jucătorilor la acest ritm – vom vedea la sfârșitul acestei săptămâni, fiind prima cu trei jocuri. Probabil că pentru un plus de ritm vom folosi și jucători care au jucat mai puțin anterior. Va fi probabil un meci disputat cu șanse de ambele părți, iar dată fiind miza cred că va câștiga echipa cea mai motivată.”

După consumarea rundei de Cupă, stegarii vor avea o nouă provocare sâmbătă, când vor primi vizita echipei Sepsi II Sfântu Gheorghe. Până atunci, Steagu’ și FC Odorheiu Secuiesc se înfruntă pe 31 august pentru un loc în turul 3 al Cupei României. Citește aici toate detaliile pe care trebuie să le știi despre această partidă.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari