SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Antrenorii după victoria cu Sepsi II: „Un joc câștigat cu sufletul”

2 min read

Toți stegarii de pe stadionul Silviu Ploeșteanu și din fața ecranelor TV sau de telefon au răsuflat ușurați la finalul meciului de sâmbătă, cu Sepsi II. Golul marcat pe final de Răchișan, din centrarea excelentă a lui Munteanu, a adus prima victorie din campionat. Vorbind despre meci, antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun spun că „echipa asimiliează din ce în ce mai mult și respectă sarcinile tactice. Cunoscând destul de bine echipa adversă – cu care am jucat și un meci amical în pregătire – am încercat să contracarăm punctele lor forte. Din acest motiv, am implementat un joc tacticizat și am sacrificat spectacolul în interesul obținerii unui rezultat bun.”

FRUCTIFICAREA OPORTUNITĂȚILOR DE MOMENT

„Știam că Sepsi are o echipă tânără, care joacă fără presiune, și că rezultatul va depinde de inspirație și de fructificarea oportunităților. Încercăm permanent să ameliorăm punctele slabe și să consolidăm punctele forte, pentru că ne-a lipsit acest exercițiu în perioada scurtă de pregătire. În acest context a venit și schimbarea rapidă din prima repriză, pentru că fondul evoluțiilor precedente în flancul stâng a condus la o alegere care s-a dovedit greșită, dar pe care am observat-o și am corectat-o imediat.”

„Nu este de neglijat programul competițional încărcat și lupta pe două fronturi (cupă și campionat) care aduc oboseală fizică și psihică, dar noi le-am spus băieților că acest joc se câștigă cu sufletul. Ceea ce s-a și întâmplat. Bravo băieți!”

După o primă săptămână în care au disputat trei meciuri oficiale, reușind să se redreseze după insuccesul din etapa inaugurală de campionat, cu Kids Tâmpa, pentru stegari urmează sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, un nou meci de intensitate ridicată, când vor înfrunta pe CS Blejoi, liderul Seriei a 5-a.

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari