SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

PRIM-PLAN | Antrenorii după meciul de la Blejoi: „Să rămânem cu elementele pozitive”

2 min read

Deplasare la liderul Seriei a V-a din Liga 3, CS Blejoi, nu a adus rezultatul așteptat de stegari. În ciuda înfrângerii cu 2-1, antrenorii Florin Dîrvăreanu și Laurian Păun consideră că este necesar „să rămânem cu elementele pozitive: echipa are un potențial ridicat de a produce fotbal, pentru că au fost 60-70 de minute în care am dominat adversarul. Un adversar care ne-a taxat, din păcate, din primele minute, pe fondul imaturității noastre în apărare; imaturitate pe care încercăm să o îmbunătățim prin analiză și lucru la antrenamente. Aspectele negative sunt puse, așadar, pe seama inconstanței și a inconsecvenței de care trebuie să ne debarasăm cât mai repede.”

Chiar dacă în meciul de sâmbătă au existat o serie de decizii ale brigăzii de arbitri care au influențat evoluția scorului, Florin Dîrvăreanu a spus nu dorește să comenteze punctual acele momente. „Există o dinamică a deciziilor care pare că ne defavorizează, un fluier care frizează regulamentul și care poate schimba registrul tactic dincolo de tot efortul pregătirilor noastre.”

Stegarii n-au timp să fie prea afectați după eșecul de la Blejoi, dat fiind că miercuri, pe 14 septembrie, întâlnesc în turul 3 al Cupei României echipa de ligă secundă CSC Șelimbăr, care în weekend a fost la câteva secunde de poziția de lider. „În privința meciului de cupă de miercuri, e clar că trebuie să gestionăm corespunzător uzura dată de oboseala acumulată în meciul cu Blejoi, pe fondul încercării revenirii în joc. Dacă am fi reușit un rezultat favorabil, am fi avut măcar un ascendent moral. Cert este – așa cum am mai spus – noi pregătim fiecare meci pentru victorie.”

– UN ORAȘ, O ECHIPĂ –

Steagul Renaște prin noi!


Creat de stegari pentru stegari