SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Penultimul meci acasă din acest an

2 min read

În ultimele patru meciuri rămase de disputat în acest tur, băieţii noştri vor întâlni ultimele patru clasate.

FC Hermannstadt II ne va vizita în acest weekend pe “Silviu Ploeşteanu” (10 noiembrie, start la ora 14:00), o echipă cu rezultate oscilante, chiar în extreme, acelaşi lucru caracterizând şi echipa noastră.

Detalii despre meci:

  • biletele costă 10 lei la T2 şi T1 (copiii sub 14 au acces gratuit), 50 de lei la Fotolii
  • casele de bilete de deschid la ora 12:00
  • accesul la T2 şi T1 se face pe Poarta Mare din str. Stadionului
  • accesul la Fotolii se face pe intrarea de la Tribuna Oficială
  • se anunţă o maximă de 16 grade Celsius, vreme însorită

___

Victoriile sibiene cu CSU Craiova II (2-1) şi la Sporting Roşiori (3-1), adică în faţa unor adversari cu care noi am pierdut patru puncte în ultimele două etape, sunt completate de înfrângerile la Flacăra Moreni (0-2) şi acasă cu Atletic Bradu (0-3), echipe care ocupă locurile 14 şi 15.

FC Hermannstadt II în deplasare sezonul acesta

  • 3-3 la Astra II
  • 0-2 la CSO Filiaşi
  • 3-1 la Sporting Roşiori
  • 1-3 la FC Pucioasa
  • 0-2 la Flacăra Moreni

În etapa precedentă, sibienii au pierdut categoric pe teren propriu, 0-3, cu Atletic Bradu. Linia de clasament 3-3-5, 18-21, 12 puncte îi plasează pe locul 13, primul retrogradabil.

___

Comportările noastre pe teren propriu în acest tur nu sunt dintre cele mai strălucite, dar avem încrederea că vom putea încheia anul 2018 cu rezultate care să ne menţină în cursa promovării.

Cu linia de clasament 6-2-3, 18-14, 20 puncte, “stegarii” ocupă locul patru, la şase puncte distanţă de primul loc. În etapa trecută am remizat la Sporting Roşiori (2-2), singura consolare fiind golurile superbe marcate de băieţii în galben-negru pe un teren impropriu jocului de fotbal.

După cum probabil ştiţi, situaţia financiară a clubului este critică, dar, cu toate astea, jucătorii, staff-ul, şi suporterii depun toate eforturile pentru a asigura continuarea tradiţiei “stegare” şi obţinerea unei stări de linişte care să ne permită să vorbim doar despre fotbal.

Un prim pas spre linişte este relansarea sistemului de cotizaţii, prin care suporterii cu un card bancar pot contribui lunar la bugetul clubului, la rândul lor având parte de anumite beneficii (din retur se vor înmulţi). Platforma patreon.com/srbrasov găzduieşte acest sistem, unde contribuţiile voastre de 50, 82 sau 162 de lei/lună spun răspicat patru cuvinte: Steagul Renaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari