SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Din nou la drum | “Stegarii” spre Roşiori

2 min read

La capătul lungului drup spre Roşiori ne va aştepta în această sâmbătă, la ora 14:00, o echipă care a câştigat trei meciuri consecutive.

Dacă până la startul etapei a 8-a cei de la Sporting Roşiori acumulaseră o zestre de numai două puncte, graţie remizelor obţinute în deplasare la Flacăra Horezu (0-0) şi CSU Craiova II (2-2), în ultimele trei săptămâni roşiorenii au dispus de vecinii de clasament, ajungând acum la numai un punct de salvare.

Sporting Roşiori în ultimele trei meciuri

  • 5-1 la Viitorul Domneşti (locul 16)
  • 1-0 cu Flacăra Moreni (locul 15)
  • 2-0 la Atletic Bradu (locul 14)

Evident, echipa Roşiorilor ocupă locul 13, cu linia 3-2-5, golaveraj 16-18, 11 puncte. Chiar dacă victoriile reuşite în ultima perioadă sunt în faţa unor adversari care par a se duce cu viteză în Liga a 4-a, trebuie să fim cât se poate de alerţi în acest weekend. Ar fi păcat să ne stricăm procentajul de 100% din deplasări.

Meciul cu Flacăra Moreni a fost primul câştigat de teleormăneni pe teren propriu în acest sezon, şi totodată şi primul meci în care nu au primit gol acasă. Astra II şi Filiaşi s-au impus pe stadionul Rova la limită, 2-1 şi 3-2, doar Hermannstadt II reuşind o victorie mai clară, 3-1.

Steagu’ în deplasare

  • 3-0 la Voluntari II 
  • 1-0 la CSM Alexandria 
  • 1-0 la Astra II
  • 4-2 la CSO Filiaşi

Nu ne face vreo plăcere să ne amintim că în ultimul joc am fost învinşi acasă de CSU Craiova II cu 4-2, în probabil cea mai ghinionistă partidă a noastră din acest sezon: cartonaş roşu, penalty neacordat, două bare.

Aceste ultime evenimente ne plasează în prezent pe locul 4 în serie după 10 etape, cu linia 6-1-3, golaveraj 16-12, 19 puncte – la 4 de primul loc.

Liderul seriei, Flacăra Horezu, va întâlni tot sâmbătă pe FC Pucioasa, în vreme ce Unirea Bascov (locul 3, 19 puncte) va primi la Mioveni vizita celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele (2/21).

U Craiova 1948 a ratat la mijlocul acestei săptămâni podiumul după înfrângerea de la Severin cu Astra II (2-3), iar vineri vor disputa derby-ul local cu CSU Craiova II, pe stadionul Extensiv.

Pe 10 noiembrie, de la ora 14:00, revenim acasă, contra roş-negrilor de la Hermannstadt II. Până atunci, să ne vedem cu bine la Roşiori înainte de meci, şi victorioşi după.

Hai, Stegarii!

Creat de stegari pentru stegari