SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Terminăm octombrie pe primul loc?

3 min read

Victoria reuşită vineri la Işalniţa în faţa celor de la CSO Filiaşi (4-2) ne-a dus pe poziţia a doua, la doar un punct de liderul Flacăra Horezu, ajuns în această postură după succesul cu 1-0 contra Turris-ului, fostul lider.

Până la finalul turului vom înfrunta doar echipe clasate între locurile 10-16, aşa că nu prea avem vreun alibi dacă nu obţinem victorii pe linie. Exact, nici măcar situaţia financiară deja critică nu se pretează ca explicaţie pentru un posibil eşec. Luptăm din greu şi pentru remedierea acestui aspect.

În această sâmbătă (27 octombrie), de la ora 15:00 vom primi pe stadionul “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) vizita celor de la Universitatea Craiova II, satelitul echipei din prima ligă.

Detalii despre eveniment aici.

Oltenii ocupă în prezent locul 10, cu linia 3-3-3, golaveraj 22-12, 12 puncte. Statutul de cel mai bun atac din serie îl au graţie victoriei cu 10-1 repurtată acum două etape, acasă, contra codaşei Viitorul Domneşti.

Univ. Craiova II în deplasare în acest sezon

1-1 la Astra II Giurgiu

1-2 la CSO Filiaşi

2-1 la FC Pucioasa

1-2 la FC Hermannstadt II

4-1 la Flacăra Moreni

În etapa precedentă, craiovenii au fost învinşi cu 1-0 pe teren propriu de Atletic Bradu, echipă care până la ora acelui meci reuşise o singură victorie. Observăm că alb-albaştri au marcat cel puţin un gol pe unde au călătorit, aşa că sâmbătă e musai să punem filmul “un gol mai mult decât adversarul”.

_______

Steagu’ acasă

1-0 cu FC Pucioasa

1-3 cu U Craiova 1948

0-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele

2-1 cu Flacăra Horezu

1-1 cu Unirea Bascov

În etapa precedentă am învins CSO Filiaşi cu 4-2 în deplasare, menţinându-ne procentajul de 100% în deplasări. Cele şapte puncte pierdute pe teren propriu ne împiedică să stăm confortabil în vârful clasamentului.

_______

Remarcăm ascensiunea pe primul loc a nou-promovatei Flacăra Horezu (1-0 acasă cu Turris, ex-liderul), precum şi înfrângerea suferită de Unirea Bascov pe teren propriu cu U Craiova 1948 (0-2). Argeşenii au ratat şansa de a ocupa ei primul loc, dându-le astfel craiovenilor – antrenaţi acum de Nicolò Napoli – şansa de a reveni în prima jumătate a clasamentului.

Vezi clasamentul detaliat aici

În aceeaşi sâmbătă care urmează şi de la aceeaşi oră 15, Flacăra Horezu are o şansă mare să-şi menţină poziţia în clasament, vâlcenii vizitând o Alexandrie departe de promovarea la care spera în vară. Turris Oltul Turnu Măgurele va înfrunta pe teren propriu Astra II, echipă spulberată la Strejnic weekend-ul trecut de Voluntari II. U Craiova 1948 va încerca să urce şi mai mult în clasament cu o victorie acasă contra celor de la Filiaşi.

Biletele la meciul nostru de sâmbătă cu Univ. Craiova II costă 10 lei la T2 şi T1 (copii sub 14 ani au acces gratuit) şi 50 de lei la Fotolii, şi vor fi disponibile la casa de bilete de lângă Poarta Mare în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

#SteagulRenaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari