SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

O sută de goluri | Gândurile lui Ema Popa şi întreaga secvenţă video a golului 100

2 min read

Când vara trecută suporterii făceau şedinţe intense pe terasa barului din autogară întru stabilirea viitorului “stegar”, nu prea erau preocupaţi de lucruri precum promovare şi câte goluri se vor marca în sezonul următor. Existenţa era singurul ţel, iar tot ce ar fi urmat după era un bonus.

Odată convinşi că şi-au făcut trupă solidă, suporterii au început să viseze din nou –  “Steagu’ Roşu allez, Steagu’ Roşu allez, spre Divizia C!”, cântau aceştia în dimineaţa zilei de 19 august 2017 pe stadionul Aripile din Ghimbav. Alin Damian le-a ascultat îndemnul şi în minutul 5 marca primul gol oficial al noii ere “stegare”.

Golurile s-au tot adunat şi dând pe repede înainte ajungem în primăvara acestui an, când pe 21 aprilie, în minutul 21, jucătorul cu numărul 21, Emanuel Popa, a făcut suta din pasa lui Cristi Cocan, fiul fostului jucător “stegar” Octavian Cocan. Cei doi puteau fi colegi încă din vara trecută, însă întârzierea cu care proiectul suporterilor “stegari” s-a pornit şi înţelegerea actualului vârf cu Cetate Râşnov au făcut îmbrăcarea tricoului galben posibilă abia din acest an.

Iată întreaga secvenţă video a golului 100.

Fericirea şi satisfacţia simţite de Emanuel Popa după marcarea acestui gol nu încap pe o scară de la 1 la 10, a mărturisit acesta. Dacă pentru club reuşita de sâmbătă a lui Ema a echivalat cu golul 100, pentru el însuşi a fost al 2-lea gol dintr-o colecţie pe care o doreşte cât mai vastă.

Mi-am propus în sinea mea peste 30 de goluri returul acesta, şi pe lângă asta să îl ajut pe Alin Damian să devină golgeterul campionatului. Îmi este un prieten foarte bun şi vreau să câştige trofeul acesta.”

În prezent, vârful de lance al atacului galben-negru are trei goluri în meciurile oficiale – a realizat dubla cu Inter Cristian (golul 101) – iar faptul că se găseşte mai mereu la finalizarea atacurilor face obiectivul pe care şi l-a setat unul cât se poate de realizabil.

Creat de stegari pentru stegari