SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Pentru Dumi

3 min read

Puștiul care pe 15 august va împlini 22 de ani este deja parte din istoria „stegară”, iar întreaga familie galben-neagră este alături de el și privește cu nerăbdare spre momentul revenirii.

Sincer să fiu, mă simt foarte bine din punct de vedere moral, deoarece îmi este foarte multă lume alături, pe lângă familie – care nu mă lasă nici un moment singur, atât echipa cât și suporterii au încercat să ia legătura cu mine și mi-au ridicat moralul.


În perioada pregătirii din vara lui 2017, Dumi a purtat tricoul cu numărul 2, în care a reușit să marcheze primul gol din istoria echipei suporterilor „stegari”. În campionat a îmbrăcat 3-ul, care acum stă bine pus deoparte. foto de Răzvan Dobrică

Primei operații, care a durat peste cinci ore, îi va urma o a doua peste aproximativ șase săptămâni, apoi recuperarea.

Din punct de vedere fizic îmi e foarte greu, nu îmi pot mișca piciorul, deja simt cât de slăbit este. Și problema este că în următoarea perioadă voi mai fi operat încă o dată. Voi trece și peste asta.

Normal că va trece și peste asta. Asta știu „stegarii” cel mai bine să facă.

Suntem convinși că Dumi are puterea de a relua șirul celor 14 meciuri jucate până acum, datoria noastră e să-i asigurăm ieșirea în aplauze pe „Silviu Ploeșteanu” în Liga a 3-a. Drumul de pe 14 iulie 2017 și până unde suntem azi n-o fo’ deloc simplu.

La început eram o „adunătură”, fiecare cu o valoare individuală peste nivelul multor jucători de acest nivel. Asta ne-a ajutat la început, iar, cu timpul, datorită domnului Petre și al lui Toto (n. Andrei Șanta), ne-am format o idee despre jocul de echipă și am evoluat de la meci la meci, cu mici sincope.


Un gard este nimic în fața camaraderiei. Steagul suntem noi! foto de Cătălin Ignat

La finalul sezonului trecut, Dumi promovase cu Ghimbavul în al treilea eșalon, însă incertitudinile de acolo, ivirea șansei de a evolua pe iarba din Bartolomeu, chiar dacă la un nivel inferior, și încrederea în Lucian „Don Profesor” Petre l-au determinat să aleagă galbenul și negrul ținut în viață de dragostea suporterilor „stegari”.

Eu unul, și dacă nu aș mai fi fost în planurile pentru retur, nu aș fi regretat niciodată experiența de a juca pe Tineretului, alături de un grup de oameni care ne-au fost alături atât la bine cât și la greu.


Și dacă mai este nevoie să vă spunem, cea mai faină amintire a lui Dumi de până acum este „primul gol din istorie, cu siguranță”La Cristian, pe 29 iulie 2017. De vis!

Acelui prim gol i-au urmat alte patru în meciuri oficiale, fapt care-l face pe tânărul nostru fundaș central cel mai ofensiv jucător defensiv din lot. Unde mai pui că a avut și un gol anulat cu Colțea pentru offside.

Steagul Renaște prin noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Creat de stegari pentru stegari