SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Mişcarea de joi | Goluri, parade şi MVP-ul turneului (VIDEO)

2 min read

Turneul e ceea ce se întâmplă atunci când băieţii sunt împărţiţi în trei echipe şi au două goluri sau un minut şi jumătate la dispoziţie pentru a câştiga. În caz de egalitate, “ăia mai vechi ies afară. Alţii.” – Andrei Şanta.

Pe teren redus, toate instinctele, tacklingurile, sprinturile şi driblingurile se amplifică, nu mai zicem de şuturi! Şi când Răzvan Damian e în vână, “pisoii” pot doar completa execuţiile sale prin parade spectaculoase. Cele două golazo-uri reuşite de fundaşul central, plus alte acţiuni, ne fac să-l desemnăm MVP-ul turneului de joi seară, chiar dacă și Vlad Boția a fost pe zonă și a ieșit golgeter cu cinci reușite.

Sorin Strătilă avea chef de giumbușlucuri și să le dea botezul juniorilor, iar Răzvan Dragomir l-a primit (frumoase duelurile dintre ei), Abi Popa salvând onoarea tinerimii printr-o intervenţie care i-a refuzat SS-ului golul şi titlul de faza zilei. Același portar a deturnat în out și tentativa lui Marius Burlacu pentru golul turneului. Aceste intervenții plus faptul că Damian nu i-a dat vreun gol lui Abi ne fac să credem că nu-i vorba de vreo coincidență.

La antrenamentul de joi a fost prezent şi ghanezul în vârstă de 19 ani Karim Abdul Aziz, care va fi testat şi în următoarele zile. Raul Rusu și Adrian Voicu nu au luat parte din cauza problemelor de sănătate, în vreme ce Horia Popa și Ciprian Răduțoiu au fost învoiți.

Vezi mai jos toate fazele importante de la turneu, şi te invităm sâmbătă, 28 iulie, de la 11:00, pe “Silviu Ploeşteanu” la al doilea meci-test al verii, cu KSE Târgu Secuiesc (L3).

#SteagulRenaște prin noi!

Creat de stegari pentru stegari