SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Din noua acasă | sâmbătă, de la 11 fix, test cu Hărmanul

2 min read

Sâmbătă aceasta, 4 august, de la ora 11 fix, “stegarii” vor juca pe “Silviu Ploeşteanu” (Tineretului) cu AFC Hărman, echipă care în precedenta ediţie a Ligii a 3-a s-a clasat pe locul şase în Seria 1, la numai două puncte distanţă de locul patru. În sezonul 2016-2017, clubul de la poalele dealulul Lempeş, pregătit atunci de actualul antrenor “stegar” Florin Stângă, a fost la o secundă de promovarea în Liga 2-a.

Meciul de sâmbătă va fi al 4-lea test al verii pentru ambele echipe. Roş-negrii au jucat până acum doar în deplasare, nereuşind încă vreo victorie.

  • 21 iulie, 2-3 cu Olimpic Zărneşti (L4, locul 2 sezonul trecut) – dublă Roşu
  • 26 iulie, 2-3 cu KSE Tg. Secuiesc (L3) – goluri Buga şi Plumb
  • 28 iulie, 0-3 cu FK Miercurea Ciuc (L3)

După cum se observă, hărmănenii au jucat împotriva a doi adversari cu care ne-am întâlnit şi noi, KSE-ul şi FK, şi pe care i-am învins pe “Silviu Ploeşteanu” cu 3-1 şi respectiv 3-2. În afara acestor două meciuri, “stegarii” au mai jucat şi cu Oţelul, la Tărlungeni, în chiar primul test al verii, meci pierdut cu 0-1, însă după o prestaţie bună şi cu multe ocazii create de băieţii noştri.

În afara meciului de sâmbătă, “stegarii” vor mai disputa până la începerea celei de-a 63-a ediţii a Ligii a 3-a alte trei meciuri-test, toate în judeţul Braşov.

Astfel, pe 8 august (miercuri), cel mai probabil la Tărlungeni şi de la ora 11:00, vom întâlni FC Voluntari II, echipă aflată în cantonament la noi în judeţ. Apoi, pe 11 august (sâmbătă), tot de la ora 11:00, vom primi pe “Silviu Ploeşteanu” vizita celor de la Gauss Bacău, nou-promovaţi în L3, urmând ca pe 18 august (sâmbătă) să ne prezentăm lotul pentru viitorul sezon în compania galben-albaştrilor de la Cetate Râşnov, într-un meci pe “Silviu Ploeşteanu” care se va disputa fie de la ora 17:00 sau 18:00.

#SteagulRenaşte prin noi

Creat de stegari pentru stegari