SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Mişcarea de joi | Poze cu “pisoi”

2 min read

După ce şi-au dezmorţit “lăbuţele” în timpul turneului (mai multe despre asta diseară), cei trei “pisoi” ai lui Toto Şanta şi-au exersat zborul, priza şi fotogenicitatea la sesiunea de lovituri libere din finalul antrenamentului de joi seară.

Da, sunt iarăşi trei “pisoi” în iarba lui “Silviu Ploeşteanu”, Iulian Moldoveanu (19 ani, ex-Precizia Săcele) pregătindu-se alături de Andrei Maxim şi Albert Popa.

Fundalul sonor a fost compus din tunetele venind dinspre Făgăraş şi exclamaţiile coechipierilor. Iată ce-a ieşit înainte ca stropii de ploaie să spună “gata, strângeţi mingile!”

Mai întâi prim-planurile, de la stânga la dreapta: Iulian Moldoveanu, Albert Popa, Andrei Maxim

 

Iar acum, momentele artistice. Click pe ele pentru mărire.

Iulian Moldoveanu şi-a activat super-saltul, pentru că vizita fotografului oficial nu e una din ocaziile în care să nu-ţi foloseşti super-saltul. Un blocaj frumos (stânga), un plonjon spectaculos şi atât în faţa şutului lui Nicolau (centru), şi o priză regulamentară.

Chiar dacă Max i-a dat cu turbo-boost (stânga), acesta a fost unul din acele şuturi care se duc şi se duc şi se tot duc şi s-au dus. Frumoasă postură (centru) pentru respingerea de sub transversală şi rapid în reţinerea la sol (dreapta).

“Pisoiul” titular, Abi Popa, a încheiat sesiunea cu o minge scoasă din apropierea vinclului (stânga), una de la rădăcina stâlpului (centru), şi cu o clasică priză la piept, şoptindu-i mingii că e în siguranţă, ştergându-i probabil şi o lacrimă. Începuse să plouă.

Îi vom putea vedea în mişcare şi sâmbăta aceasta (28 iulie), când de la ora 11:00 băieţii noştri vor înfrunta pe “Silviu Ploeşteanu”, în al doilea test al verii, solida echipă a celor de la KSE Târgu Secuiesc.

#SteagulRenaşte prin noi!

Creat de stegari pentru stegari