SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Liga Suporterilor Stegari, „motorul” noului proiect SR Braşov

3 min read

După întâlnirea cu Asociaţia Galben Negru, a venit rândul Ligii Suporterilor Stegari să îşi trimită reprezentanţii la o primă interacţiune cu noua conducere. Au fost două întâlniri succesive, băieţii din LSS prezentându-se în număr mare şi la ultimul antrenament oficial al echipei înainte de debutul în noul sezon.

„Vreau să mulţumesc Ligii Suporterilor Stegari în primul rând pentru că a reuşit să ţină în viaţă spiritul galben-negru în Braşov. Mi-am dat seama că această comunitate este de fapt «motorul» de care avem nevoie în funcţionarea acestui proiect. La fel ca şi AGN, LSS îmbrăţişează noile idei de management expuse de conducerea clubului, pe care vrem să le implementăm în cel mai scurt timp. Astfel de întâlniri vor fi organizate constant. Consider că suporterii trebuie să fie informaţi de activitatea echipei pe care o iubesc. Îi invit pe toţi alături de noi. Unul dintre obiectivele principale este să îi unim pe toţi stegarii sub culorile galben şi negru”, a menţionat managerul general Ciprian Jurubescu.

La întâlnirea de marţi seară, de la Tărlungeni, au fost prezenţi unii dintre cei mai activi voluntari, care în sezoanele trecute au ocupat diverse funcții printre care: delegat sportiv, purtător de cuvânt, ofițer de securitate, programatori, agenți de vânzări, stewarzi, brancardieri, juriști, editori video și organizatori de competiție pentru clubul pe care l-au înfiinţat.

„Liga Suporterilor Stegari salută venirea domnului Ciprian Jurubescu cât și cea a antrenorului Liviu Nicolae și a domnului Gabriel Stan, alături de continuarea simbolului stegar, directorul tehnic Nelu Naghi. Suntem convinși că aportul acestora la SR Brașov va revitaliza spiritul stegar, va crește gradul de coeziune și cu ajutorul nostru, al suporterilor, vom apăra onoarea de a fi stegari, după spusele regretatului antrenor al Steagului, Silviu Ploeșteanu. Liga Suporterilor Stegari apreciază și mulțumește tuturor care au înțeles că trebuie să rămână lângă echipă. De altfel, mulțumim și celor care ni s-au alăturat pe drum, un drum pe care am început să îl parcurgem cu mult înaintea înființării echipei. Mulțumim celor care au înțeles că pentru Steagul trebuie să facă sacrificii, nu să caute foloase personale. Pentru noi, înființarea SR Brașov este cel mai important proiect demarat în acest deceniu. Faptul că am reușit la scurt timp după declararea falimentului FC Brașov să aducem la viață un club «Phoenix» ne-a impulsionat și mai mult să fim prezenți zi de zi în viața clubului. Amalgamul de sentimente care există de la începutul proiectului și dorința tuturor suporterilor care ne-au fost alături în ideea renașterii Steagului, ne face să ardem de nerăbdare să umplem tribuna cât mai curând posibil. Liga Suporterilor Stegari ține să invite în continuare toate persoanele interesate de acest proiect să se alăture, iar celor care vor să preia palmaresul și statutul de „noua echipă a orașului» le readucem aminte faptul că suporterii sunt cei care duc mai departe tradiția de peste 80 de ani a echipei Steagul Roșu Brașov. Ținem Steagul Sus!”, a precizat LSS.

Cine este Liga Suporterilor Stegari?

Liga Suporterilor Stegari este principala organizație de fani fondată în vara anului 2010 cu scopul de a unii și a apăra interesele stegarilor, cu peste 200 de persoane care și-au depus adeziunea, și părintele clubului suporterilor stegari, SR Brașov.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari