SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Asociaţia Galben-Negru, în continuare alături de echipa fanion a oraşului

3 min read

Noua conducere a clubului SR Braşov a avut în urmă cu câteva zile prima întâlnire cu una dintre cele două structuri organizate juridic care au susţinut echipa încă de la înfiinţare.

Managerul general Ciprian Jurubescu, Gabriel Stan şi Emil Birou, membri ai Comitetului Director, împreună cu cei trei antrenori, Ioan Naghi, Liviu Nicolae şi Şerban Moraru, şi cu Horia Popa, căpitanul formaţiei, s-au întâlnit cu reprezentanţii Asociaţiei Galben-Negru, Ioan Sperchez, Stelian Brindea şi Adrian Aliman.

Noua conducere a clubului a dorit să informeze că suporterii sunt cei mai importanți și se va ține cont mereu de ei iar reprezentanții AGN și-au arătat deschiderea de a fi alături de echipa brașovenilor și va susține demersurile noilor conducători pentru armonizarea relațiilor cu autoritățile locale și județene.

Totodată, AGN va rămâne alături de echipa fanion a oraşului şi se va implica şi prin propuneri concrete către conducerea clubului.

O astfel de întâlnire va avea loc lunar.

„Un început bun, le mulțumesc pentru prezență și timpul acordat. Vom începe mai multe campanii prin care ne dorim să cultivăm spiritul stegar oriunde în lume. Este nevoie să trecem la un nivel profesionist de organizare și față de suporteri, o să-i ajutăm să se organizeze cât mai bine și o să încercăm să susținem orice idee bine argumentată din partea lor”, a menţionat Ciprian Jurubescu, manager general SR Brașov.

Adrian Aliman, reprezentantul AGN, a comentat: „Trei reprezentaţi ai Asociaţiei Galben Negru au răspuns invitaţiei la dialog lansată de noua conducere a clubului SR Braşov. Mulţumind pentru invitaţie, pot spune că a rezultat o întâlnire benefică, un prim contact între cele două părţi, existând premisele unei conlucrări corecte şi fructuase. Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu toţi membrii asociaţiei cărora le vom transmite mesajul conducerii SR şi vom stabili modalităţile de colaborare. Ca primă observaţie, considerăm că trecerea la un nou tip de management, consolidată de o deschidere mai mare către întreaga comunitate, poate duce proiectul SR către un nivel superior. Principiile iniţiale enunţate în 2017 la înfiinţarea echipei – participare comunitară, transparenţă, respect, comunicare deschisă – rămân valabile şi ţinem la ele. Vestea bună este că, după trei ani de activitate, proiectul SR continuă, având şansa, ca printr-o atitudine corectă şi sinceră, să atragă şi să coaguleze resursele umane şi financiare ale comunităţii stegare. Implicarea în proiect a unor legende stegare precum Nelu Naghi şi Gabriel Stan reprezintă o punte între trecut şi viitor şi poate fi o fereastră către foştii jucători şi antrenori. Reamintesc că membrii Asociaţiei Galben Negru s-au numărat printre iniţiatorii şi, ulterior, susţinătorii proiectului Steagu Renaşte. AGN este o asociaţie cu caracter apolitic, având ca scop cultivarea spiritului stegar şi dezvoltarea comunităţii stegare. Ne e dor de fotbal, de Steagu, aşteptăm începerea competiţiilor pentru a ne relua locul în tribune alături de toţi ceilalţi prieteni stegari”.

Noua conducere va avea în zilele următoare o întâlnire cu Liga Suporterilor Stegari, asociația direct responsabilă de viața echipei mai ales în ultimul sezon, după care se va încerca o comunicare cu toţi „stegarii” care vor să fie alături de echipă şi care nu sunt afiliaţi LSS sau AGN.

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari