SR Brașov

Steagu' Renaște prin noi!

Avancronică | Cetate Râșnov – Steagu’

2 min read

În prima etapă din Liga 3, Seria a 5-a, SR Braşov se va duela, mâine, de la ora 17.00, în deplasare, cu Olimpic Cetate Râşnov.

Despre confruntarea de mâine, tehnicianul Liviu Nicolae a comentat: „Este un start de campionat greu pentru noi. Aş fi preferat un alt adversar pentru prima etapă. Întâlnim o echipă echilibrată în toate compartimentele, care pe teren propriu joacă bine. Am urmărit multe meciuri ale celor de la Râşnov, chiar am jucat cu ei cu Colţea. Cunosc adversarul, dar important este ca noi să îmbunătăţim multe lucruri pe care nu le-am făcut bine miercurl în partida din Cupa României. Nu cred va fi un impediment pentru noi faptul că am jucat 120 de minute la Tg. Secuiesc. Jucătorii mi-au spus că s-au refăcut, sunt bine din punct de vedere fizic. Probabil vor apărea jucători. Avem un lot echilibrat şi oricine poate intra în echipă şi poate face faţă cerinţelor Ligii 3”.

„Din punct de vedere numeric, lotul este complet. În funcţie de următoarele meciuri, vom vedea dacă vor fi poziţii une va trebui să aducem completări. Consider că lotul din acest sezon este mult mai echilibrat valoric faţă de cel din campionatul trecut. Lipsesc încă relaţiile de joc. Am însă fotbalişti inteligenţi, care au evoluat la un anumit nivel. Le-am cerut să se adapteze indiferent de situaţiile care vor apărea şi să facă ceea ce ştiu mai bine, să joace fotbal”, a adăugat Liviu Nicolae, care a vorrbit şi despre obiectivul pentru acest sezon: „Este un obiectiv clar, să formăm o echipă competitivă. Din punct de vedere sportiv, ne dorim clasarea pe unul dintre primele şase locuri”.

Despre lupta pentru primele două locuri în serie, care vor disputa un baraj în dublă manşă cu primele clasate în Seria 6, antrenorul „galben-negrilor” a precizat: „Va fi o luptă interesantă. Va fi o serie echilibrată, cu surprize. Cunosc majoritatea echipelor, dar sunt şi câteva formaţii despre care nu ştim multe lucuri şi am început să culegem informaţii. Este o serie frumoasă. Cu siguranţă, la final pe primele două locuri pot fi două echipe din Braşov”.

Liviu Nicolae a vorbit şi despre absenţa fanilor din tribune, cel puţin în startul sezonului: „Pentru noi ar fi fost frumos ca fanii să poată intra pe stadion. Sunt convins că la Râşnov stadionul ar fi fost plin cu suporteri ai echipei noastre. Îi simţim aproape să ştim că sunt alături de noi. Le mulţumesc celor care au făcut un efort şi au venit la Tg. Secuiesc. Cred că şi sâmbătă se va întâmpla la fel”.

https://www.facebook.com/BrasovSR/posts/1042827116176704

#SteagulRenaște prin noi!
Susține proiectul pe 
www.steagunumoare.ro

Creat de stegari pentru stegari